نخست‌وزیری عراق: ایران پیش‌تر حمله را به ما اطلاع داده بود

چهارشنبه 18 دی 1398
14:58
نخست‌وزیری عراق: ایران پیش‌تر حمله را به ما اطلاع داده بود نخست وزیری عراق پس از حمله موشکی امروز ایران ضد پایگاه عین الاسد٬ طی بیانیه‌ای اعلام کرد که ایران پیش‌تر حمله را به ما اطلاع داده بود.

العالم - عراق

به نقل از رسانه های عراق، نخست وزیری عراق امروز بیانیه ای را در خصوص حمله هوایی ایران به پایگاه آمریکایی عین الاسد در استان الانبار منتشر کرده است.

این بیانیه تاکید دارد که اندکی بعد از نیمه های شب در بامداد چهارشنبه 8 ژانویه پیام شفاهی از سوی جمهوری اسلامی ایران دریافت کرده مبنی بر اینکه واکنش ایران به ترور شهید قاسم سلیمانی آغاز شده یا اندکی بعد آغاز خواهد شد. در این پیام آمده بود که حمله مذکور در مواضع حضور نیروهای آمریکایی در عراق انجام خواهد شد، اما جای این مناطق مشخص نشده بود.

بیانیه مذکور می‌افزاید که در همین شرایط طرف آمریکایی نیز با ما تماس گرفت، این در حالی بود که موشک‌ها به بخش ویژه نیروهای تروریستی آمریکایی در پایگاه های عین الاسد در الانبار و پایگاه حریر در اربیل و مراکز دیگر فرود می آمد. طبعا ما بعد از این موضوع خبر حمله را به فرماندهان نظامی عراق ابلاغ کردیم تا تدابیر لازم را در این زمینه اتخاذ کنیم. به همین علت ما تا این لحظه خسارت های انسانی در میان عراقی ها نداشتیم و درخصوص تلفات موجود در میان نیروهای ائتلاف نیز خبر رسمی به ما نرسیده است.

نخست وزیری عراق در بیانیه خود تاکید می‌کند که فرماندهی کل این کشور تحولات را از زمان آغاز حمله تاکنون دنبال کرده و ارتباطات داخلی و خارجی لازم برای مهار این بحران و عدم ورود در جنگ فراگیر را در پیش گرفته است.

این بیانیه در پایان تاکید می‌کند که عراق نقض تمامیت ارضی این کشور را رد می‌کند و دولت عراق با تلاش‌های خود به دنبال جلوگیری از افزایش تنش و احترام تمامی طرف‌ها به تمامیت ارضی عراق و در خطر انداختن جان شهروندان این کشور است. این بیانیه همچنین تاکید کرده که ما از تمامی طرف‌ها می‌خواهیم خویشتن‌دار باشند و به منشورهای بین‌المللی و دولت عراق و تصمیمات دولت احترام بگذارند و برای مهار و عبور از این بحران خطرناک که عراق و منطقه و جهان را به ایجاد جنگ ویرانگر فراگیر تهدید می‌کند، کمک کنند.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بامداد امروز- چهارشنبه- از شلیک ده‌ها فروند موشک بالستیک به سمت پایگاه عین‌ الاسد آمریکا واقع در استان الانبار و پایگاه نظامیان آمریکایی در اربیل عراق خبر داد.

این حملات کمتر از یک هفته پس از اقدام تروریستی ارتش آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و همرزمانش در نزدیکی فرودگاه بغداد صورت گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند