بیانیه عدم تعهد در واکنش به عدم صدور روادید برای ظریف به منظور شرکت در نشست شورای امنیت

شنبه 21 دی 1398
11:05
بیانیه عدم تعهد در واکنش به عدم صدور روادید برای ظریف به منظور شرکت در نشست شورای امنیت ۱۲۰ کشور عضو جنبش عدم تعهد اقدام آمریکا درعدم صدور روادید برای وزیر خارجه ایران به منظور شرکت در نشست شورای امنیت را مردود خواندند.

العالم - ایران

کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در نیویورک، روز جمعه با صدور بیانیه ای اقدام دولت آمریکا در عدم صدور روادید برای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران جهت شرکت در نشست اخیر شورای امنیت سازمان ملل را قویا مردود خوانده و آن را نقض فاحش توافقنامه مقر، بین سازمان ملل و دولت آمریکا و همینطور حقوق بین الملل برشمردند.

در این بیانیه، 120 کشور عضو جنبش عدم تعهد با اشاره به مصوبه وزاری امور خارجه این جنبش مبنی بر ابراز نگرانی شدید از تاخیر یا عدم صدور رواید جهت شرکت نمایندگان اعضای این جنبش در نشست های سازمان ملل، تاکید شده است که ملاحظات سیاسی کشور میزبان نبایستی مانعی در جهت مشارکت کشورهای عضو سازمان ملل در نشست های این سازمان باشد.

اعضای جنبش عدم تعهد در این رابطه از همه کشورهایی که میزبان نشست های سازمان ملل و دیگر سازمان های بین المللی هستند درخواست نموده اند تا بدون اعمال تبعیض و تاخیر ناموجه، وظیفه قانونی خود را در صدور روادید برای نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل انجام دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه