نخست‌وزیر ژاپن وارد ریاض شد

شنبه 21 دی 1398
22:39
نخست‌وزیر ژاپن وارد ریاض شد
نخست‌وزیر ژاپن در راس یک هیات بلندپایه وارد پایتخت عربستان سعودی شد.

العالم - عربستان سعودی

«آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن و هیأت همراه وی، شامگاه شنبه وارد ریاض پایتخت عربستان سعودی شدند.

به نوشته خبرگزاری دولتی عربستان (واس)، شاهزاده «فیصل بن بندر بن عبدالعزیز» امیر منطقه ریاض، وزیر اقتصاد و برنامه‌ریزی عربستان و سفیر ژاپن در ریاض در فرودگاه بین‌المللی «ملک خالد» از وی استقبال کردند.

آبه پیشتر در پی پاسخ انتقام‌جویانه ایران به اقدام جنایتکارانه واشنگتن در به شهادت رساندن سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سفر خود به غرب آسیا را لغو کرده بود، اما پس از عقب‌نشینی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از تهدید نظامی علیه ایران، مجددا تصمیم گرفت که در همان موعد مقرر به سه کشور عربستان سعودی، امارات عربی متحده و عمان سفر کند.

آمریکا روز سیزدهم دی‌ماه در اقدامی تروریستی، سردار قاسم سلیمانی را در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رساند. بامداد چهارشنبه نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این ترور، تعدادی از پایگاه‌های ارتش آمریکا در عراق را هدف حمله موشکی قرار داد.

به دنبال اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی، نخست وزیر ژاپن اوضاع غرب آسیا را «نگران کننده» توصیف کرد و از همه طرف‌ها خواست تا برای جلوگیری از افزایش تنش‌ها به دیپلماسی روی بیاورند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه


قالیباف افتخارآفرینی کاروان ورزشی ایران در مسابقات ناگویا را تبریک گفت