واشنگتن‌پست: چند نظامی آمریکایی در حمله به عین‌الأسد آسیب دیده‌اند

سه شنبه 24 دی 1398
21:14
واشنگتن‌پست: چند نظامی آمریکایی در حمله به عین‌الأسد آسیب دیده‌اند
در حالی که مقامات آمریکایی مدعی شدند در حملات موشکی هفته پیش ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق هیچ نظامی این کشور مجروح نشده اما یک روزنامه آمریکایی اذعان کرد که در این حملات چند نظامی مصدوم شده‌اند.

العالم - آمریکا

فرماندهان آمریکایی که در پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مستقر هستند روز دوشنبه گفتند معتقدند که شلیک موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های این کشور در عراق، با هدف کشتن آمریکایی‌ها بوده است.

به نوشته روزنامه «واشنگتن‌پست»، موشک‌باران هفته پیش علیه پایگاه هوایی «عین‌الأسد» در غرب عراق یک سکوی فرود بالگرد و چند منطقه‌ای که نظامیان آمریکایی در آنجا حضور می‌یافتند را به خرابه تبدیل کرد.

بر اساس گزارش واشنگتن‌پست، یک مقام نظامی که در پایگاه عین‌الاسد حضور داشت گفت: «در نتیجه این حملات موشکی، دست کم دو نظامی آمریکایی از پنجره یک برج مرتفع به بیرون پرتاب شده و ده‌ها نفر دیگر نیز از حال رفتند.»

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و تعدادی دیگر از مقام‌های کاخ سفید پس از حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق مدعی شده‌ بودند که هیچ نظامی آمریکایی در این حملات کشته یا مجروح نشده‌اند.

سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در نشست خبری خود پس از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عین‌الاسد، گفته بود: «ما در این عملیات دنبال کشتن کسی نبودیم، اگر چه حتما ده ها نفر کشته و زخمی شده اند و با هواپیمای C-۱۳۰ حمل شده اند».

او در ادامه گفت: «ما اگر دنبال کشتن بودیم، می‌توانستیم طوری عملیات را طراحی کنیم که در گام اول ۵۰۰ کشته داشته باشند و اگر جواب می دادند از آنجایی که شرایط تغییر می کردند و تکلیفی بر حفظ جان نیروهای نظامی آمریکا نداشتیم، در گام‌های دوم و سوم ظرف ۴۸ ساعت ۴ تا ۵ هزار کشته می‌دادند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فتح چشم بیدار باب‌المندب؛ صخره‌های «الأغبرة» در چنگ انصارالله


صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو


رسوایی دروغ‌های تکراری؛ «یدیعوت آحارونوت» نقاب از چهره‌ی نخست‌وزیر برداشت


کاظم غریب‌آبادی؛ نقاب حقوق‌بشری آمریکا در گرداب جنایات «میناب» و «لامرد» فرو ریخت


پاسخ کوبنده سخنگوی وزارت خارجه به تناقض‌گویی‌های آمریکا در جنگ اقتصادی علیه ایران


تیرهای قالیباف در سیبل سیاست؛ تحسین عملیات روانی رئیس مجلس در تحلیل «الجزیره»


هشدار تهران به شورای امنیت؛ بازی با آتش در تأسیسات هسته‌ای ممنوع


تجمع گسترده در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن