روسیه: تصمیم تروییکای اروپا گام مخرب علیه برجام است/ تصمیم تروییکای اروپا پایه قانونی و منطقی ندارد

چهارشنبه 25 دی 1398
14:07
روسیه: تصمیم تروییکای اروپا گام مخرب علیه برجام است/ تصمیم تروییکای اروپا پایه قانونی و منطقی ندارد معاون وزیر امور خارجه روسیه و مذاکره کننده ارشد هسته‌ای این کشور، اقدام اخیر فرانسه، آلمان و انگلیس موسوم به تروییکای اروپایی برای راه اندازی مکانیسم حل اختلاف را تصمیمی مخرب در جهت حفظ برجام ارزیابی کرد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش ریانووستی، سرگئی ریابکوف با بیان این مطلب افزود: ما با همه طرف های برجام در تماس مداوم هستیم و از وضعیت بوجود آمده به شدت نگران شده‌ایم.

وی تصریح کرد: اروپایی ها دست به اقدامی مخربی زده اند که بشدت شانس حفظ برجام را کاهش می دهد.

ریابکوف خاطرنشان کرد که طرف روسی امروز نگرانی زیادی دارد زیرا تصمیم تروییکای اروپا پایه قانونی و منطقی ندارد.

دیشب نیز وزارت خارجه روسیه وزارا خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که تصمیم تروییکای اروپایی برای آغاز بکار ساز و کار بین المللی حل و فصل اختلافات برجام مایه نگرانی جدی و مایوس کننده است.

به گزارش ایرنا، وزیران سه کشور اروپایی انگلیس ، آلمان و فرانسه عضو برجام دیروز (سه‌شنبه ۲۴ دی) با صدور بیانیه‌ای از آنچه فعال کردن مکانیسم حل اختلاف در این توافق بین‌المللی خوانده اند، خبر دادند.

در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای وزارت امور خارجه انگلیس منتشر شده آمده است، این تصمیم به ناچار، پس از گام‌های ایران برای کاهش تعهداتش در برجام اتخاذ شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست