عراق در حال بازنگری روابط امنیتی با آمریکاست

شنبه 28 دی 1398
14:07
عراق در حال بازنگری روابط امنیتی با آمریکاست سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز از رایزنی با آمریکا درباره بازنگری در روابط امنیتی بین دو کشور خبر داد.

العالم - عراق

سرتیپ «عبدالکریم خلف» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز شنبه گفت که دولت عراق در حال رایزنی با آمریکا درباره روابط امنیتی است.

خلف در مصاحبه با شبکه «روسیا الیوم» افزود که عراق ملاحظات و طرح‌هایی درباره این پرونده دارد و در تلاش است تا همه چیز به نحوی پیش برود که منافات با حاکمیت عراق نداشته باشد و این مذاکرات هنوز به پایان نرسیده است.

سیزدهم دی ماه آمریکا در اقدامی که نقض حاکمیت عراق است، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نایب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق را در نزدیکی فرودگاه بغداد ترور کرد و پس از این جنایت، پارلمان عراق به طرح خروج نیروهای بیگانه از جمله نظامیان آمریکا از خاک عراق رأی مثبت داد.

هفته گذشته نیز یک منبع دولتی عراق در مصاحبه با شبکه روسیا الیوم گفت که دولت‌های عراق و آمریکا درباره آینده نیروهای آمریکایی در عراق و تمایل مشترک آن‌ها برای آغاز مذاکرات و ادامه آن به مدت چند ماه یا یک سال، در تماس هستند.

وی افزود که یکی از طرح‌ها مربوط به حضور نیروهای ناتو در عراق و ادامه حضور نظامیان آمریکایی در این کشور در قالب نیروهای ناتو است.

اخیرا «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق از «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا خواست تا نمایندگانی به عراق برای تدوین مکانیزم اجرای مصوبه پارلمان در خصوص خروج نظامیان آمریکایی از عراق، اعزام کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم