پوتین ایده ریاست‌جمهوری مادام‌العمر را رد کرد

شنبه 28 دی 1398
19:15
پوتین ایده ریاست‌جمهوری مادام‌العمر را رد کرد
رئیس جمهور روسیه این ایده را که یک فرد بتواند برای مدت نامحدودی رئیس جمهور روسیه باقی بماند، رد کرد.

العالم - اروپا

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز شنبه در دیدار با کهنه سربازان روس گفت بهتر است که اجازه داده نشود دوره‌هایی که یک فرد می‌تواند رئیس جمهور روسیه باشد نامحدود باشد.

به نوشته پایگاه خبری «اسپوتنیک»، وی در ادامه گفت: «زمانی که موضوع به دوره‌های ریاست جمهوری می‌رسد، من درک می‌کنم که این موضوع به نگرانی‌های مردم برای ثبات در جامعه، در کشور و روابط خارجی گره خورده است.»

پوتین پیشتر نیز در سخنرانی در پارلمان این کشور درباره تغییر قانون اساسی روسیه، تأکید کرده بود که یک فرد فقط باید بتواند برای دو دوره رئیس جمهور باشد.

وی در این سخنرانی که روز چهارشنبه برگزار شده بود پیشنهاد ممنوع شدن انتصاب افراد دارای تابعیت مضاعف در سمت‌های ارشد کشور را داد.

پوتین در بخش دیگری از سخنانش گفته بود: «این مؤلفه‌ها باید برای نامزدهای ریاست‌جمهوری حتی از این هم سختگیرانه‌تر باشد. من پیشنهاد می‌کنم که الزامی رسمی تعیین شود که ذیل آن کسانی بتوانند نامزد ریاست‌جمهوری شوند که برای دستکم ۲۵ سال در روسیه اقامت دائمی داشته و نه فقط در دوره انتخابات، بلکه در هیچ‌برهه‌ای پیش از آن هم هیچ‌گونه شهروندی یا اقامت دائمی خارجی نداشته باشند.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است