تلاش عربستان برای تغییر مسیر صادرات نفت

دوشنبه 30 دی 1398
02:11
تلاش عربستان برای تغییر مسیر صادرات نفت شبکه خبری الجزیره در تحقیقی از برنامه‌ریزی اولیه عربستان سعودی برای دستیابی به گذرگاهی در دریای عرب از طریق خاک یمن برای صادرات نفت خود خبر داد.

العالم - عربستان

به گزارش یکشنبه شب الجزیره به نقل از «لری کورب» معاون پیشین وزیر دفاع آمریکا، عربستان سعودی همواره بر این مساله که چه کسی بر یمن حکومت کند توجه داشته و این به دلیل تلاش آنها برای یافتن مسیرهای جایگزین تنگه هرمز برای صادرات نفت است.

در همین رابطه علی سالم الحریزی معاون پیشین استانداری المهره یمن به الجزیره گفت: علی عبدالله صالح -در دوران ریاست جمهوریش- به من اطلاع داد که مذاکراتش با ریاض در خصوص احداث خط لوله نفتی عربستان از مرز این کشور به سمت سواحل المهره شکست خورده است؛ زیرا سعودی‌ها درخواست کرده بودند که در عمق ۲ کیلومتری از شرق به غرب به طول ۳۰۰ کیلومتر تحت حاکمیت عربستان قرار بگیرد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که قبایل یمنی در استان المهره، محمد آل جابر سفیر عربستان در یمن و راجح باکریت استاندار این استان را متهم کردند که در قتل معترضان در تحصن اهالی المهره علیه تحرکات عربستان در این استان دست داشتند.

منابعی در بانک مرکزی یمن اعلام کردند که باکریت استاندار المهره که دست نشانده عربستان سعودی بوده، دارای تخلفات مالی است.

استان المهره از ماه‌ها پیش شاهد اعتراضات مختلفی در راستای مقابله با وجود نظامیان سعودی در این استان است و شهروندان و نیروهای قبایل بارها از احداث پایگاه‌های نظامی و ایجاد پست‌های ایست و بازرسی جلوگیری کرده بودند.

المهره شرقی ترین استان یمن است که همه مرز یمن با سلطان نشین عمان را پوشش می‌دهد و دومین استان از نظر وسعت پس از حضرموت است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند


هشدار مجلس نمایندگان یمن به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدام تنش‌آفرین