بودجه چندصد میلیون دلاری صهیونیست‌ها از بیم موشک‌های مقاومت

دوشنبه 30 دی 1398
13:12
بودجه چندصد میلیون دلاری صهیونیست‌ها از بیم موشک‌های مقاومت
تل‌آویو برای ارتقای سامانه‌های پدافندی خود از بیم موشک‌های مقاومت، چند صد میلیون دلار بودجه در نظر گرفت.

العالم - فلسطین اشغالی

بعد از واکنش موشکی و راکتی گروه‌های مقاومت فلسطینی در غزه به تجاوزهای مکرر ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر، تل‌آویو به فکر تقویت پدافند موشکی افتاد.

وبگاه روزنامه «جروزالم‌پست» امروز (دوشنبه) گزارش داد «موشه کهلون» وزیر دارایی و «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل روز یکشنبه توافقی را برای اعطای بودجه‌ای به ارزش دو میلیارد شِکِل (بیش از ۵۷۰ میلیون دلار) به ارتش جهت ارتقای ظرفیت مقابله با حملات راکتی و موشکی امضا کردند.

این بودجه که به عنوان مقدمه‌ای برای بودجه نظامی سال ۲۰۲۰ ارتش رژیم صهیونیستی در نظر گرفته شده، تامین موشک‌های نقطه‌زن، پهپادهای میان‌رده و آتش‌بارهای پدافند موشکی را برعهده دارد.

به نوشته جروزالم‌پست، ارتش رژیم صهیونیستی ذیل بودجه نظامی امسال، که با شعار «آمادگی و تغییر» تدوین شده، مبالغ چشمگیری را برای پر کردن کمبودها در چندین حوزه مهم از جمله نیروی انسانی و تجهیزات نظامی و ارتقای توانمندی تهاجمی تمام نیروها در مقابل «دشمنان غیرمتمرکز» اختصاص می‌دهد.

پیشتر این رژیم به بهانه شلیک شدن چهار راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های جنوب فلسطین اشغالی، چندین سامانه پدافندی «گنبد آهنین» در نزدیکی غزه مستقر کرد

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم