ادامه روند عادی سازی رابطه کشورها با رژیم صهیونیستی  

سه شنبه 1 بهمن 1398
20:39
ادامه روند عادی سازی رابطه کشورها با رژیم صهیونیستی   بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، حمله دیپلماتیک رژیم صهیونیستی به  کشورهای عربی را ستود و گفت: شمار کشورهایی که مایل به همکاری با تل آویو نیستند از انگشتان دست فراتر نمی رود.

العالم _ آسیا

نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی آشکارا به حمله دیپلماتیک اسرائیل به کشورهای عربی افتخار کرد.

وی گفت: شمار کشورهایی که مایل به همکاری با تل آویو نیستند،کمتر از انگشت های دست است.

وی افزود: تماس هایی با کشورهای مختلفی گرفته شد که پیش از این امید همکاری با آنها اصلا وجود نداشت ،اما شمار زیادی از آنان هم اکنون با رژیم صهیونیستی رابطه دارند.

نتانیاهو گفت : هدف بزرگ رژیم صهیونیستی ، مقابله با تهدیدات ایران و هم چنین تهدید بزرگی به نام قوم گرایی عربی است.

نتانیاهو پیش از این در چندین مناسبت گفته بود مخفیانه و آشکارا در صدد عادی سازی روابط با شماری از کشورهای عربی از جمله کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز پس از توییت های نتانیاهو در صفحه خود در توییترکه در عربی به اسرائیل معروف است، پستی با چندین تصاویر منتشر کرد و در توضیح آم نوشت : برگزاری غرفه اسرائیل در نمایشگاه اکسپوی دبی در سال جاری .

این اتفاقات فقط چند روز پس از افتخار کردن نتانیاهو به عملیات صادرات گاز از رژیم اشغالگر به مصر، رخ داد.

وی گفت : با پول مصری ها به توسعه اسرائیل خواهد پرداخت زیرا تل اویو صدها میلیارد دلار از صادرات گاز به دست خواهد آورد .

سال 2019 پر ازحوادث عادی سازی بود از جمله نشست امنیت دریایی بحرین با نظارت امریکا که شماری از کشورهای عربی در کنار رژیم صهیونیستی در آن شرکت کردند.

افزون بر نشست ورشو که خالد الیمانی وزیر امور خارجه دولت هادی در کنار نتانیاهو نشسته بود.

در حالی که عربستان به ارسال گروههای عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی ادامه میدهد و از هیات های صهیونیستی در ریاض استقبال می کند، نتانیاهو خود شخصا پیش از انتخابات حزب لیکود با یک وبلاگ نویس سعودی گفت وگویی داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس


عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است


بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس