ناو هواپیمابر لینکلن بعد از 295 روز پرسه در منطقه به آمریکا بازگشت + تصاویر

چهارشنبه 2 بهمن 1398
13:21
ناو هواپیمابر لینکلن بعد از 295 روز پرسه در منطقه به آمریکا بازگشت + تصاویر ناو هواپیمابر لینکلن، که طولانی‌ترین مدت استقرار از زمان جنگ سرد را تجربه کرد، به بندر «کورونادو» در کالیفرنیا بازگشت.

العالم - آمریکا

ناو هواپیمابر «یو.اِس.اِس. آبراهام لینکلن» بعد از ۲۹۵ روز مأموریت نزدیکی آب‌های جنوبی ایران، روز دوشنبه (به وقت محلی) به ایالات متحده بازگشت.

ناو لینکلن که در آوریل ۲۰۱۹ اسکله ویرجینیا را ترک کرد، قرار بود در ماه اکتبر به آمریکا بازگردد اما وزارت دفاع این کشور به بهانه افزایش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا و در راستای کارزار فشار حداکثری علیه ایران، این ناو را در نزدیکی آب‌های دریای عمان نگه داشته بود.

به نوشته وبگاه «دیلی‌میل» استقرار ده ماهه این ناو، طولانی‌ترین مدت زمان استقرار آن از زمان جنگ سرد با شوروی سابق است.

سه هزار خدمه نظامی ناو لینکلن که از این ماجراجویی وزارت دفاع آمریکا علیه ایران خسته و فرسوده شده بودند، بعد از بازگشت به بندر کورونادو در ایالت کالیفرنیا، مورد استقبال خانواده‌های نگران خود قرار گرفتند.

برخی از آنها حتی فرزندان نوزاد خود را برای اولین بار دیدند.

در حالی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی بود این ناو را برای افزایش فشارها به ایران، به آب‌های خلیج فارس اعزام کرده و از تنگه هرمز عبور کرده است اما دیلی‌میل می‌نویسد ناو لینکلن به مدت ۲۲۲ روز در شمال دریای عرب و نزدیکی خلیج عمان مستقر بود.

این ناو در زمان حضور در منطقه با دو حادثه روبرو شد. در اولین مورد یکی از نظامیان آمریکایی مستقر روی این ناو به دریا سقوط کرد. بعد از چند روز عملیات جست‌وجو اعلام شد که او جانش را از دست داده است. در حادثه دیگری هم یک هواپیمای اطلاعات و شناسایی «هاوکی» هنگام فرود روی عرشه از مسیر منحرف شد و با دو هواپیمای دیگر برخورد کرد و به آن‌ها آسیب رساند. دو جنگنده دیگر هم به دلیل برخورد قطعات ناشی از این تصادف آسیب دیدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

خشم شخصیت‌های لبنانی از بیانیه مداخله‌جویانه پنج سفارتخانه خارجی


معاریو: نتانیاهو یک دستاورد داشت، رژیم‌چنج البته در آمریکا


حکم اعدام محمدعارف شه‌بخش اجرا شد


افشای پیشنهاد ۱۲۵ میلیون دلاری برای کناره‌گیری نتانیاهو از سیاست


هشدار دفاع مدنی غزه نسبت به بروز فاجعه در پی بارش‌های شدید


دموکرات‌های کنگره در تدارک تحقیقات گسترده علیه دولت ترامپ


ویدئو گرافیک/موج آبی ۲۰۲۶؛ سیلی تاریخی به ترامپ و فروپاشی پایگاه‌های جمهوری‌خواهان


اعتراضات در فرانسه ادامه دارد؛ آماده باش دوباره ۷۰ هزار پلیس در سراسر کشور


عراقچی در ۴۸ ساعت با ۱۲ وزیر خارجه رایزنی کرد/ تأکید بر امنیت منطقه‌ای بدون مداخله خارجی+ فیلم


شکست ترامپ؛ امروز روز خوبی برای بشریت است +فیلم