ظریف: درهای ایران همچنان برای گفت‌وگو با همسایگانش باز است

پنج‌شنبه 3 بهمن 1398
10:59
ظریف: درهای ایران همچنان برای گفت‌وگو با همسایگانش باز است وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که درهای ایران همچنان برای گفت‌وگو با همسایگانش باز است.

العالم - ایران / سیاسی

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، طی پستی در توئیتر بر موضع کشورمان در حمایت از گفت‌وگوهای منطقه‌ای در راستای ثبات و شکوفایی کشورها و بازگرداندن امید به مردم منطقه تاکید کرد.

وی نوشت: [درهای] ایران همچنان برای گفت‌وگو با همسایگانش باز است و ما برای مشارکت در هر اقدام مکملی در راستای منافع منطقه آماده‌ایم و از هر اقدامی که امید را به ملت‌ها بازگرداند و ثبات و شکوفایی همراه داشته باشد، استقبال می‌کنیم.

«فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان دیروز (چهارشنبه - 2 بهمن) در گفت‌وگو با یک خبرگزاری رویترز ضمن تکرار ادعاهای اثبات‌نشده علیه ایران آمادگی کشورش را برای گفت‌وگو با تهران اعلام کرد.

وی که برای شرکت در مجمع جهانی اقتصاد در «داووس» واقع در سوئیس حضور دارد، گفت که عربستان آماده گفت و‌گو با ایران است و این مسئله به ایران بستگی دارد.

وزیر خارجه دولت سعودی در این مصاحبه ادعا کرد: ایران بایستی بپذیرد که شرط هر گفت‌وگویی این است که «نمی‌تواند از طریق خشونت برنامه‌های منطقه‌ای خودش را پیش ببرد.»

وزیر خارجه ایران، پیشتر نیز گفته بود: «ما برای مذاکره با عربستان سعودی و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس آماده‌ایم و حاضر به ارائه پیشنهادات در خصوص امنیت در این منطقه به ویژه در تنگه هرمز هستیم و پیشنهاداتی برای ایجاد آرامش و صلح در تنگه هرمز را نیز ارائه کرده ایم.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد