هشدار درباره انتقال ویروس کرونا از طریق کالاهای چینی

پنج‌شنبه 3 بهمن 1398
15:40
هشدار درباره انتقال ویروس کرونا از طریق کالاهای چینی روزنامه " ایزوستیا" چاپ مسکو نوشت احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق کالاهای چینی یا بسته هایی که از این کشور خارج می شوند وجود ندارد.

العالم - آسیا

با این حال برخی دانشمندان احتمال سرایت ویروس کرونا از طریق بسته هایی که از مبدأ چین حرکت می کنند البته اگر از طریق یک بیمار لمس شده باشد را بعید ندانستند.

"گالینا کوزیونیکووا"، رئیس بخش بیماری ها نیز گفته است با توجه به اینکه عوامل بیماری زا به شدت تحت تأثیر عوامل محیطی است، احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق بسته هایی که توسط این فروشگاه مشهور چینی ارسال می شوند بسیار پایین است.

وی گفت: معمولا این ویروس فقط برای چند ساعت در محیط خارجی می تواند دوام بیاورد و احتمال اینکه مقاومت تر شود بسیار پایین است.

شرکت پست روسیه نیز اعلام کرد این شرکت اهمیت بسیاری برای سلامت مشتریان خود قائل است و دستور العمل های اداری مربوط را با دقت دنبال می کند.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان و سیلاب در ایران؛ ۵۷۹ مصدوم و ۴ فوتی


سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه


پزشکیان: دولت برای مدیریت شرایط ویژه آرایش جدید گرفته است


ادعای وال‌استریت: بازگشت همه بمب‌افکن‌های بی-1 آمریکا از پایگاه فرفورد


فدوی: هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست


ان‌بی‌سی: کمک‌خلبان فلای‌دبی مأمور هیچ دولت خارجی نبوده است


غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است