ملکه انگلیس لایحه نهایی «برگزیت» را امضا کرد

پنج‌شنبه 3 بهمن 1398
20:10
ملکه انگلیس لایحه نهایی «برگزیت» را امضا کرد
ملکه انگلیس با امضای لایحه توافق خروج این کشور از اتحادیه اروپا که به تصویب پارلمان رسیده بود، آن را به‌صورت قانون درآورد.

العالم - اروپا

ملکه انگلیس روز پنج‌شنبه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را رسما به قانون تبدیل کرد.

دیروز (چهارشنبه) با تصویب نهایی توافق انگلیس با اتحادیه اروپا در پارلمان این کشور، بریتانیا یک گام دیگر برای خروج از این اتحادیه در روز ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) نزدیک شد.

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس روز پنجشنبه از تصویب این لایحه توسط پارلمان استقبال کرد و گفت انگلیس «از خط پایان برگزیت گذر کرد و اکنون به صورت یکپارچه پیش خواهد رفت و سال‌های تفرقه را پشت سر خواهد گذاشت».

جانسون برای گرفتن این رأی از پارلمان مجبور شد به انتخابات زودهنگام متوسل شود و ترکیب نمایندگان را به نفع حزب خود تغییر دهد.

انگلیس قرار است روز ۳۱ ژانویه ۲۰۲۰ از اتحادیه اروپا خارج شود. در صورتی که این اتفاق رخ دهد، انگلیس نخستین کشوری است که از این اتحادیه خارج می‌شود.

سال ۲۰۱۶ اکثر نظرسنجی‌های قبل از همه‌پرسی از رای مردم بریتانیا به ماندن در اتحادیه اروپا حکایت داشتند، اما با شمارش آرای صندوق‌ها بعد از برگزاری همه‌پرسی، نتیجه به شکل دیگری رقم خورد و دولت مجبور شد شرایط لازم برای خروج از اتحادیه اروپا را فراهم کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد