جمع شدن خیمه‌های معترضان عراقی پس از توئیت الصدر

شنبه 5 بهمن 1398
05:18
جمع شدن خیمه‌های معترضان عراقی پس از توئیت الصدر در پی توئیت اخیر رهبر جریان صدر پس از تظاهرات میلیونی بغداد، عده‌ای از مخالفان و معترضان عراقی حاضر در میدان التحریر و دیگر مناطق این کشور، خیمه‌های خود را جمع کردند.

العالم-عراق

تعدادی از معترضان که طی سه ماه اخیر اعتراضات عراق در میدان التحریر بغداد و دیگر مناطق این کشور خیمه برپا کرده بودند، جمعه شب خیمه‌های خود را در پی توئیت اخیر رهبر جریان صدر جمع کردند.

بر اساس این گزارش، تعدادی از خیمه‌های نصب شده معترضان دیگر استان‌های عراق نیز با توئیت اخیر سید مقتدی الصدر پس از برگزاری تظاهرات میلیونی ضد آمریکایی، جمع شده است.

رهبر جریان صدر عراق جمعه شب پس از برگزاری تظاهرات میلیونی در صفحه توئیتر خود، معترضان حاضر در میدان «التحریر» را مورد سرزنش قرار داد و خطاب به آنها گفت: «آنها را پشتوانه خود و عراق می‌پنداشتم».

وی در ادامه توئیت خود اضافه کرد: «من متاسفم برای معترضان میدان التحریر و میادین سایر استان‌های عراق که از شرکت در تظاهرات میلیونی خودداری کردند. تصور می‌کردم من بعد از خدا حامی آنها هستم و آنها نیز حامی من و عراق هستند».

بغداد روز جمعه شاهد برگزاری تظاهرات «جمعه میلیونی» عراقی‌ها در مخالفت با حضور نیروهای آمریکایی در کشورشان، بود و در آن مردم عراق بر لزوم اخراج نیروهای اشغالگر آمریکایی تاکید کردند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

روس‌اتم: فعالیت واحد 1 نیروگاه بوشهر با ظرفیت کامل ادامه دارد


حضور بیش از دو هزار کودک و نوجوان نخبه در مسابقات رباتیک تهران+فیلم


حملات هوایی سعودی علیه غیرنظامیان یمنی در المخا... و تهدید یمن به پیامدهای وخیم آن


مجلس خبرگان رهبری: هر سخن تفرقه‌افکنانه در شرایط جنگی جرم است


مجازات شناورهای متخلف در تنگه هرمز تعیین شد


دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچی


اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد