استقرار مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار در فرودگاه امام

شنبه 5 بهمن 1398
10:34
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از استقرار «مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار» وزارت بهداشت در فرودگاه امام خمینی (ره) و دیگر فرودگاه‌های بین‌المللی کشور و قرنطینه مسافر در صورت مشاهده مورد مشکوک، خبر داد.

العالم _ ایران

‌رضا جعفر‌زاده درباره تمهیدات سازمان هواپیمایی کشوری بابت جلوگیری از ورود بیماری «کرونا» به کشور ‌اظهار داشت: «مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار» وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در فرودگاه امام خمینی (ره) مستقر شده‌ است.

وی با تأکید بر اینکه‌ مسافران پروازهای بانکوک و چین قبل از ورود به سالن فرودگاه امام چک می‌شوند، ادامه داد: مسافران پروازهایی که از کشور چین و همچنین کشورهای آسیای جنوب شرقی وارد کشور می‌شوند در مورد این بیماری خاص در فرودگاه امام خمینی (ره) ‌کنترل و معاینه می‌شوند‌.

جعفرزاده تأکید کرد: قطعا اگر مورد مشکوکی بین مسافران و حتی خدمه پرواز مشاهده شود، ‌قرنطینه فرد انجام می‌شود.

* پروازها از/به چین برقرار است

وی اضافه کرد: در حال حاضر هیچ یک از پروازها از/به کشور چین قطع نشده است اما مسافران ورودی، تحت کنترل «مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار» وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دارند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: در دیگر فرودگاه‌های بین‌المللی هم که ممکن است پرواز کانکشن وجود داشته باشد، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار حضور دارد و معاینه مسافران را انجام می‌دهند اما بیشتر‌ پروازهای چین در فرودگاه امام خمینی رحمت الله علیه انجام می‌شود.

جعفرزاده تأکید کرد: ضرورت دارد به توصیه‌های وزارت بهداشت در مورد بیماری کرونا توجه شود و حساسیت‌های فردی بیشتر مورد توجه مسافران قرار گیرد، مسافرانی که پروازهای خارجی به چین و آسیای جنوب شرقی دارند حتماً توجه کنند که این بیماری از جنس سرماخوردگی‌ و قابل سرایت به غیر است و حتما به نشانه‌های این بیماری و توصیه‌های ‌وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توجه کنند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد: چنانچه فردی علائم مربوط به این بیماری را داشته باشد، تیم مستقر در فرودگاه نمونه‌گیری ‌انجام می‌دهند و در صورت بروز مورد مشکوک حتما قرنطینه انجام می‌شود‌.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ