انفجارِ تگزاس دو کشته و 20 مجروح داشت

شنبه 5 بهمن 1398
11:40
انفجارِ تگزاس دو کشته و 20 مجروح داشت
مقامات شهر «هیوستون» از وقوع انفجار عظیمی در تگزاس و کشته و مجروح شدن بیش از 20 نفر در این حادثه خبر دادند.

العالم _ آمریکا

مقامات اعلام کردند که بر اثر انفجار عظیم روز جمعه در یک انبار در شهر «هیوستون» تگزاس، دو کارگر کشته و ساختمان‌ها و خانه‌های اطراف آن خسارت دیدند.

به نوشته روزنامه «گالف تودی»، «سیلوستر ترنر» شهردار این شهر گفت که این انفجار حدود ساعت 4:30 صبح (به وقت محلی) رخ داده و 20 نفر دیگر نیز مجروح شدند.

پلیس تگزاس گفته است که منطقه مورد نظر یک منطقه صنعتی است. شاهدان عینی نیز گزارش داده اند که دیوار و شیشه های ساختمان‌های اطراف بر اثر این انفجار لرزیده است.

براساس گزارش آسوشیتدپرس، اکنون مقامات در حال بررسی علت انفجار هستند، آنها معتقدند که این حادثه عمدی نبوده اما تحقیقات جنایی در حال انجام است.

از طرفی پلیس مسیرهای منتهی به محل وقوع انفجار ا مسدود کرده است. همچنین بسیاری از ساکنان منطقه با صدای این انفجار از خواب پریده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد