وقتی پوتین کلاه سرباز فلسطینی را بر سرش می‌گذارد+فیلم

شنبه 5 بهمن 1398
11:41
مردم فلسطین برخورد محترمانه رئیس جمهوری روسیه با یکی از افسران گارد استقبال فلسطینی که در زمان سفرش به "بیت لحم، صمیمانه خم شده و کلاه او را از زمین برداشته و بر سرش می‌گذارد، را مورد تحسین قرار دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو، امروز نوشت: مردم فلسطین برخورد "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه در برخورد با افسر گارد احترام فلسطین که کلاه او را برداشته و سرش گذاشت، را تحسین کردند.

رئیس جمهوری روسیه در تاریخ 23 ژانویه (سوم بهمن ماه) برای مذاکره با "محمود عباس" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین وارد بیت لحم شد. پوتین در محل اقامت محمود عباس منتظر استقبال رسمی با حضور نیروهای نظامی فلسطینی بود. با عبور از کنار گارد استقبال، وی متوجه کلاه افتاده یکی از افسران روی زمین شده، خم شده آن را برداشت و بر سر او گذاشت.

ویدئویی از این اتفاق توسط "محمد عتیق" یکی از خبرنگاران حاضر در این مراسم شب گذشته در فیس‌ بوک منتشر شده است. این خبرنگار یادآور شد که رئیس جمهوری روسیه با این حرکت، احترام خود برای گارد نظامی فلسطین را نشان داده است.

مردم فلسطین در کامنت‌های خود در این باره از ژست دوستانه و احترام ولادیمیر پوتین به نظامی فلسطینی قدردانی کرده و تاکید کردند که فلسطینی‌ها از سفر رئیس جمهوری روسیه به کشورشان راضی و خوشحال هستند.

در زیر این ویدئو جملاتی مانند: "با احترام و قدردانی از برخورد شما، خوش آمدید، مهمان عزیز رئیس جمهوری پوتین، احترام به شما" و مطالبی از این قبیل نوشته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت


بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است


سرلشکر عبداللهی: قوای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت به هر تهدیدی پاسخ ویرانگر می‌دهند


خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری آزاد شد