لیبرمن: رونمایی از معامله قرن پیش از انتخابات اسرائیل «بسیار مشکوک» است

شنبه 5 بهمن 1398
21:23
لیبرمن: رونمایی از معامله قرن پیش از انتخابات اسرائیل «بسیار مشکوک» است
رئیس حزب اسرائیل بیتنا اقدام رئیس جمهور آمریکا در رونمایی از طرح صلح موسوم به معامله قرن 5 هفته پیش از انتخابات سراسری در سرزمین‌های اشغالی را بسیار مشکوک توصیف کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «اسرائیل بیتنا» روز شنبه گفت که اقدام «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای انتشار طرح صلح (موسوم به معامله قرن) ۵ هفته پیش از انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی «بسیار مشکوک» است.

به نوشته پایگاه خبری «تایمز اسرائیل»، لیبرمن در ادامه سخنانش گفت: «این طرح الان منتشر می‌شود تا شانس "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل در انتخابات ۲ مارس (۱۲ اسفند) افزایش یابد.»

رئیس حزب اسرائیل بیتنا با اشاره به این موضوع که انتشار این طرح تنها چند هفته پیش از انتخابات، احتمال بررسی دقیق این طرح پیش از رأی‌گیری را کم می‌کند، افزود: «نتانیاهو به سرعت دعوت ترامپ برای سفر به واشنگتن طی هفته آتی برای رونمایی از طرح صلح را پذیرفت تا با سفر به واشنگتن از اجرای تعهد خود برای الحاق دره اردن به سرزمین‌های اشغالی طفره رود.»

وی گفت: «نتانیاهو به جای آنکه ۲.۵ کیلومتر برود تا به کنست برسد (برای ارائه طرح الحاق دره اردن) ترجیح داد تا ۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر پرواز کند و به واشنگتن برود.»

نتانیاهو در ماه سپتامبر (شهریور ماه) گفته بود اگر دوباره انتخاب شود بلافاصله دره اردن را که ارتباط دهنده کرانه باختری به اردن است به سرزمین‌های اشغالی ملحق خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها، قرار است در سفر نتانیاهو به واشنگتن از طرح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن رونمایی شود.

گزارش‌های درز پیدا کرده از معامله قرن نشان می‏دهد دولت آمریکا برای ایجاد دولت فلسطینی چهار شرط گذاشته: شناسایی اسرائیل به عنوان دولت یهودی، خلع سلاح غزه، خلع سلاح جنبش حماس و شناسایی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز