ارسال محموله ۳۰ تنی به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

دوشنبه 7 بهمن 1398
14:20
ارسال محموله ۳۰ تنی به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه همدان از ارسال محموله کمک‌های مردمی و نیروی هوایی ارتش توسط یک فروند هواپیمای ایلیوشین به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان چابهار خبر داد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

سرتیپ خلبان رضا خدایی روز دوشنبه از ارسال محموله کمک‌های مردمی و نیروی هوایی ارتش توسط یک فروند هواپیمای ایلیوشین به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان چابهار خبر داد.

فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه همدان افزود: برابر اوامر فرمانده نیروی هوایی ارتش در راستای تعدیل آلام و تداوم کمک رسانی به هموطنان سیل‌زده در استان سیستان و بلوچستان، با هماهنگی‌های به عمل آمده با نهادهای لشکری و کشوری مستقر در استان همدان، ۳۰ تن اقلام و تجهیزات از کمک‌های مردمی و نیروی هوایی ارتش توسط یک فروند هواپیمای ایلیوشین نیروی هوایی ارتش به پایگاه شهید برادران دلحامد برای کمک‌رسانی به هموطنان سیل‌زده ارسال شد.

خدایی بیان کرد: این محموله ۳۰تنی شامل، لباس، پتو، مواد خوراکی، وسایل آشپزخانه، آرد و برنج است که در اختیار هموطنان عزیز سیل‌زده قرار خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش، ۴۰ نفر از کارکنان و خانواده‌های پایگاه هوایی شهید نوژه همدان نیز برای امداد و خدمات‌رسانی به مناطق سیل‌زده با این پرواز اعزام شدند.

در پی بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور از ۱۹ دی‌ ماه، ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل شدند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب یا دچار خسارت شد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد