بررسی موضوع ایران در دیدار وزیر خارجه امارات با رئیس‌جمهور الجزائر

سه شنبه 8 بهمن 1398
22:01
بررسی موضوع ایران در دیدار وزیر خارجه امارات با رئیس‌جمهور الجزائر وزیر خارجه امارات که به الجزائر سفر کرده است با رئیس جمهور این کشور دیدار و درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

الغالم - آقریقا

«عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات عربی متحده در سفری به الجزائر با «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور این کشور دیدار کرد.

خبرگزاری امارات (وام) گزارش کرد که در این دیدار تحولات منطقه و پاره‌ای از مسائل دارای اهتمام مشترک از جمله لیبی و ایران بررسی شد.

وزیر خارجه امارات همچنین صبح امروز در تونس با «قیس سعید» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

ریاست‌جمهوری تونس در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار روابط تاریخی دو کشور، راهکارهای توسعه این روابط در زمینه‌ سرمایه‌گذاری و همکاری فنی و مسائل دارای اهتمام مشترک از جمله بحران لیبی بررسی شد.

دو طرف در این دیدار همکاری و هماهنگی بین دو کشور برای پیدا کردن راهکار مسالمت‌آمیز با هدف پایان دادن به بحران لیبی و راهکار اجرای مصوبات کنفرانس برلین به ویژه ضرورت پایبندی طرف‌های مربوطه به برقراری آتش‌بس را بررسی کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است