بررسی موضوع ایران در دیدار وزیر خارجه امارات با رئیس‌جمهور الجزائر

سه شنبه 8 بهمن 1398
22:01
بررسی موضوع ایران در دیدار وزیر خارجه امارات با رئیس‌جمهور الجزائر وزیر خارجه امارات که به الجزائر سفر کرده است با رئیس جمهور این کشور دیدار و درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

الغالم - آقریقا

«عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات عربی متحده در سفری به الجزائر با «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور این کشور دیدار کرد.

خبرگزاری امارات (وام) گزارش کرد که در این دیدار تحولات منطقه و پاره‌ای از مسائل دارای اهتمام مشترک از جمله لیبی و ایران بررسی شد.

وزیر خارجه امارات همچنین صبح امروز در تونس با «قیس سعید» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

ریاست‌جمهوری تونس در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار روابط تاریخی دو کشور، راهکارهای توسعه این روابط در زمینه‌ سرمایه‌گذاری و همکاری فنی و مسائل دارای اهتمام مشترک از جمله بحران لیبی بررسی شد.

دو طرف در این دیدار همکاری و هماهنگی بین دو کشور برای پیدا کردن راهکار مسالمت‌آمیز با هدف پایان دادن به بحران لیبی و راهکار اجرای مصوبات کنفرانس برلین به ویژه ضرورت پایبندی طرف‌های مربوطه به برقراری آتش‌بس را بررسی کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان