انفجار در یک روستای تحت تصرف ترکیه در حسکه سوریه

چهارشنبه 9 بهمن 1398
17:50
انفجار در یک روستای تحت تصرف ترکیه در حسکه سوریه
خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد که یک خودروی بمب‌گذاری شده در یکی از روستاهای استان حسکه منفجر شده است.

العالم - سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) روز چهارشنبه از وقوع یک انفجار در استان «حسکه» واقع در شمال شرق این کشور خبر داد.

سانا خبر داد که این انفجار در روستای «لیلان» رخ داده است که «در اشغال رژیم ترکیه و مزدوران [وابسته به] آن قرار دارد».

عامل این انفجار یک خودروی بمب‌گذاری‌شده بوده است. این روستا در غرب منطقه «تل تمر» در ریف «رأس العین» قرار دارد.

تا لحظه تنظیم خبر، جزئیاتی درباره تلفات این انفجار منتشر نشده است.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است.

اواخر آذر ماه هم یک خودروی بمبگذاری شده در بازار شهرک «تل حلف» نزدیک «رأس‌العین» در حومه حسکه منفجر شد که چندین نفر در جریان آن کشته شدند.

رأس العین منطقه‌ای است که در نزدیکی مرز ترکیه قرار دارد و از جمله مناطقی است که در جریان عملیات موسوم به «چشمه صلح» ارتش ترکیه، به تصرف این کشور درآمده است.

دولت سوریه حضور نیروهای ترکیه‌ای را اشغالگری خوانده و خواستار خروج فوری نیروهای ترکیه‌ای و متحدان آن‌ها از خاک سوریه است.

عملیات نظامی ترکیه در مناطق شمال و شمال شرق سوریه مهر ماه امسال به بهانه به عقب راندن شبه نظامیان کرد سوری آغاز شد. هرچند این عملیات با دو توافق ترکیه، یکی با آمریکا و یکی با روسیه، متوقف شده، اما نیروهای ترکیه‌ای هنوز در مناطقی که به کنترل خود درآورده بودند، حضور دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد