بی اعتمادی بی سابقه به بن سلمان در کشورهای مختلف

پنج‌شنبه 10 بهمن 1398
20:15
بی اعتمادی بی سابقه به بن سلمان در کشورهای مختلف نتایج یک نظر سنجی یک مرکز مطالعاتی آمریکایی که اغلب شرکت کنندگان آن از خاورمیانه و آمریکا بودند نشان می دهد که محمد بن سلمان ولیعهد سعودی قدرت تصمیم گیری درست در مسائل بین المللی را ندارد.

العالم - عربستان

به گزارش منابع خبری این نظر سنجی که بین چهار کشور لبنان، ترکیه، تونس، آمریکا به اضافه رژیم صهیونیستی به عمل آمده است حاوی نکات جالبی است.

بر اساس این نظر سنجی علیرغم تمام خدمات بن سلمان به صهیونیست ها در جهت فراموشی آرمان فلسطین و تثبیت اشغالگری رژیم صهیونیستی انجام داده است، صهیونیست ها کمترین اعتماد را به بن سلمان دارند.

گفتنی است تنها 20 درصد از شرکت کنندگان از لبنان و آمریکا به بن سلمان اعتماد دارند.

در آمریکا حدود 27 درصد جمهوری خواهان حاضر دراین نظر سنجی به بن سلمان اعتماد دارند در حالی که اعتماد دمکرات ها به بن سلمان کمتر از 20 درصد است.

مرکز مطالعاتی بیو که این نظرسنجی را انجام داده اشاره کرده است که در چهار کشور حاضر در این نظرسنجی گروهی که به بن سلمان اعتماد دارد به نسبت سایر رهبران دنیا به شدت ضعیف به شمار می آیند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم