وزیر بهداشت خواستار جلوگیری از ورود مسافران از مبدا چین شد/ اتخاذ تمهیدات ویژه برای انتقال اتباع ایرانی به کشور

جمعه 11 بهمن 1398
12:17
وزیر بهداشت خواستار جلوگیری از ورود مسافران از مبدا چین شد/ اتخاذ تمهیدات ویژه برای انتقال اتباع ایرانی به کشور سعید نمکی، وزیر بهداشت در نامه ای از معاون اول رئیس جمهور درخواست کرد تا از ورود مسافران از مبدا چین جلوگیری شود.

العالم - ایران / علمی

سعید نمکی، وزیر بهداشت در توئیتی آورده است: در نامه‌ای از آقای دکتر جهانگیری خواستم به وزارت خارجه و وزارت راه ابلاغ کند تا اطلاع ثانوی از ورود هرگونه مسافر از مبدا چین به هر طریقی(هوایی، زمینی و دریایی) جلوگیری شود، همچنین تمام پایگاه‌های بهداشتی در تمام و‌رودی‌های کشور از آغاز شیوع کرونا در حال آماده باش کامل هستند.

از سوی دیگر سخنگوی وزارت بهداشت در توئیتی با اشاره به اتباع ایرانی در چین نوشته است: بیش از ۷۰ نفر از هموطنان و دانشجویان ایرانی مقیم ‎ووهان چین ظرف روزهای آینده به کشور بازخواهند گشت.


0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش