آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران علیه یک شرکت چینی را لغو کرد

جمعه 11 بهمن 1398
20:55
آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران علیه یک شرکت چینی را لغو کرد آمریکا امروز جمعه اعلام کرد تحریم‌هایی را که به بهانه نقض تحریم‌های ایران علیه برخی شرکت‌های تابعه یک شرکت کشتی‌رانی چین وضع کرده بود لغو کرده است.

العالم- آمریکا

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه اعلام کرد نام برخی از شرکت‌های تابعه شرکت «کاسکو» چین را که به بهانه ادعایی نقض تحریم‌های ایران در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته بودند از این فهرست حذف کرده است.

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا سپتامبر سال گذشته میلادی شعبه شرکت کاسکو در دالیان را در فهرست تحریم‌ها قرار داد. این اقدام، کرایه حمل نفت را به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش داد.

شرکت تابعه کاسکو در دالیان تنها ۴۰ نفت‌کش در اختیار دارد، اما اقدام واشنگتن موجب ایجاد این ابهام شد که آیا این تحریم‌ها برای ناوگان حمل و نقل شرکت مادر که ۱۰۰۰ کشتی در اختیار دارد نیز لازم‌الاجرا است یا خیر.

وزارت خزانه‌داری آمریکا دو بار معافیت‌هایی صادر کرد تا به شرکت‌ها اجازه دهد به صورت تدریجی مبادلاتشان با شعب شرکت کاسکو را کاهش دهند. آخرین معافیت صادرشده از سوی واشنگتن روز ۴ فوریه به اتمام می‌رسید.

تنش‌های میان واشنگتن و پکن در پی امضای یک توافق تجاری اولیه در ماه میلادی جاری که به جنگ تجاری ۱۸ ماهه میان طرفین خاتمه داد رو به کاهش است.

یک منبع چینی که از جمله مشاوران شرکت کاسکو است گفت که مسئله تحریم واحدهای شرکت کاسکو یکی از مسائل مطرح‌شده در گفت‌وگوهای تجاری میان آمریکا و چین بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند