آخرین سکوی گازی فاز ۱۴ پارس جنوبی در خلیج فارس نصب شد

شنبه 12 بهمن 1398
18:37
آخرین سکوی گازی فاز ۱۴ پارس جنوبی در خلیج فارس نصب شد همزمان با آغاز دهه فجر با تلاش متخصصان شرکت صنعتی دریایی صدرای بوشهر وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) سکوی ۱۴D فاز ۱۴ پارس جنوبی آخرین سکوی این فاز در میدان گازی پارس جنوبی نصب شد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

سکوی ۱۴D فاز ۱۴ پارس جنوبی که در شرکت صدرای بوشهر طراحی و ساخته شده است امروز همزمان با چهل‌ و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با موفقیت در موقعیت میدان مشترک گازی پارس جنوبی ایران و قطر نصب شد.

مدیرعامل شرکت صنایع دریایی ایران با اعلام این خبر اظهار داشت: این هشتمین سکو از سکوهای ۱۰ گانه نفت و گاز است و وزن این سازه حدود ۲۵۰۰ تن است که با تلاش متخصصان جوان ایرانی در جزیره صنعتی صدرای بوشهر ساخته شده است و توسط ناوگان منحصر به فرد شرکت صدرا حمل و نصب شد.

محسن صمدی با اعلام اینکه با وارد مدار شدن این سکو ظرفیت تولید و برداشت گاز از میدان پارس جنوبی افزایش می‌یابد، خاطر نشان کرد: با وارد مدار شدن سکوی ۱۴D فاز ۱۴ پارس جنوبی ظرفیت برداشت گاز غنی از موقعیت مخزنی این فاز ۱۴.۲ میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد و به ۵۶ میلیون مترمکعب در روز می‌رسد.

مدیرعامل شرکت صنایع دریایی ایران افزود: ساخت و نصب این سکو علاوه بر ارزش اقتصادی برای کشور، در حوزه تأمین گاز مورد نیاز کشور، تولید میعانات گازی و ظرفیت اشتغال در حوزه‌های مختلف از جمله پتروشیمی، پالایشگاه تولید بنزین و گازوئیل نقش به‌سزایی دارد.

به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صمدی گفت: ارزش اقتصادی سکوی ۱۴D فاز ۱۴ پارس جنوبی علاوه بر اینکه ایران را در برداشت گاز از میدان مشترک جلو می‌اندازد می‌تواند رونق تولید و اشتغال‌زایی در پی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت صنایع دریایی ایران با ابراز اینکه صدرا از ظرفیت و توانمندی‌های قابل توجهی برخوردار است اضافه کرد: ظرفیت صدرا و اجرای پروژه‌ها و سازه‌های دریایی از جمله سکوهای پارس جنوبی بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی طراحی و عملیاتی شده است و امروز یکی از این پروژه‌ها با توانمندی متخصصان در خلیج فارس نصب شد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش