تشکیل «کمیته عالی ملی برای مقابله با معامله قرن» در غزه

يکشنبه 13 بهمن 1398
20:23
تشکیل «کمیته عالی ملی برای مقابله با معامله قرن» در غزه گروه‌های مختلف فلسطینی با برگزاری نشستی در شهر غزه «کمیته عالی ملی برای مقابله با معامله قرن» تشکیل دادند.

العالم- فلسطین

امروز (یکشنبه) نشست ملی- مردمی با حضور سران گروه‌های فلسطینی، نخبگان سیاسی و غیره در شهر غزه با هدف مقابله با «معامله قرن» برگزار شد.

بر اساس گزارش «دنیا الوطن»، در پایان این نشست تشکیل «کمیته عالی ملی برای مقابله با معامله قرن» اعلام شد.

در بیانیه پایانی نشست مذکور بر موارد زیر تأکید شده است:

اول: طرح آمریکا را محکوم و آن را مردود می‌دانیم. آمریکا با این طرح خود را دشمن مستقیم ملت فلسطین و شریک رژیم صهیونیستی در جنایت‌هایش معرفی کرد.

دوم: بر موضع کشورهای عربی مخالف این طرح درود می‌فرستیم و آنها را به کار جدی برای ساقط کردن معامله قرن و مقاومت با عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی فرا می‌خوانیم.

سوم: موضع ذلت بار برخی طرف‌های عربی را محکوم می‌کنیم و آنها را به بازنگری در این مواضع فرا می‌خوانیم.

چهارم: از سازمان ملل و دیگر سازمان‌های بین‌المللی درخواست می‌کنیم از آنهایی که این طرح در تناقض با تمام قوانین و قطعنامه‌های آن قرار دارد، آن را محکوم کند.

پنجم: تشکیل کمیته عالی ملی برای مقابله با معامله قرن را اعلام می‌کنیم. تمام نیروهای سیاسی، ملی مردمی در وطن و خارج در این کمیته حضور دارند .

ششم: بر وحدت ملت و نیروهای فلسطینی در مقابله با معامله قرن تأکید می‌کنیم و ابومازن را به دعوت فوری برای برگزاری نشست در سطح دبیران کل گروه‌های فلسطین فرا می‌خوانیم تا راهبردی واحد در این زمینه اتخاذ شود.

هفتم: رهبری فلسطین را به اجرای فوری تصمیم‌های شورای مرکزی و ملی مربوط به پایان دادن به توافق‌های اسلو و الحاقیه‌های امنیتی و اقتصادی آن فرا می‌خوانیم.

هشتم: خواستار سرعت تحرک رسانه‌ای، دیپلماتیک، حقوق و مردمی عربی و فلسطینی برای ساقط کردن معامله قرن تحت شعار «معامله قرن ساقط می‌شود» هستیم.

نهم: خواهان تهیه «سندی افتخاری» هستیم که تمام افراد همکاری‌کننده با معامله قرن، مجرم محسوب شوند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم