کمک هنگفت امارات به موریتانی همزمان با شایعه تأسیس پایگاه نظامی ابوظبی

يکشنبه 13 بهمن 1398
19:41
کمک هنگفت امارات به موریتانی همزمان با شایعه تأسیس پایگاه نظامی ابوظبی
دولت امارات در حالی مبلغ دو میلیارد دلار به دولت موریتانی پرداخت کرده است که پیش از این خبرهایی از نیات توسعه‌طلبانه ابوظبی در این کشور آفریقایی گزارش شده بود.

العالم - آسیا

دولت امارات متحده عربی امروز (یکشنبه) اعلام کرد که مبلغ دو میلیارد دلار برای سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پرداخت وام‌های کم بهره به دولت موریتانی اختصاص داده است.

خبرگزاری رسمی امارات (وام) با اعلام این خبر، کمک مالی مذکور را نشانه روابط «برادرانه» و «گرم» میان دو کشور دانست.

تخصیص این میزان کمک مالی در حالی است که چندی پیش رسانه‌های موریتانی از نیت ابوظبی برای تأسیس یک پایگاه نظامی در پوشش طرح توسعه یک فرودگاه نظامی در شمال موریتانی خبر دادند.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، امارات تلاش دارد تا به ده‌ها بندرگاه در سراسر جهان به خصوص در قاره آفریقا تسلط یابد. تأسیس پایگاه‌های نظامی در جیبوتی و اریتره در کنار حضور نظامی در لیبی نیز در همین راستا است.

پیش از این پایگاه «الخلیج آنلاین» در فروردین ماه در گزارشی به روابط موریتانی و امارات پرداخته و نوشته بود که «محمد ولد عبدالعزیز» رئیس‌جمهور سابق موریتانی روابط بسیار گرمی با رهبران امارات دارد. با اینکه دوره ریاست‌جمهوری او در ماه ژوئن به پایان رسید و «محمد الغزوانی» جای او را گرفت اما محمد ولد همچنان تلاش بسیاری برای هموار کردن مسیر حضور اماراتی‌ها در بخش‌‌های مختلف اقتصاد موریتانی انجام می‌دهد.

طبق این گزارش «عیسی الکلبانی» سفیر امارات در موریتانی، به راحتی و مکرر با وزرای این کشور دیدارهای دو جانبه دارد و روابط ابوظبی و نواکشوط به خصوص پس از قطع روابط موریتانی با قطر افزایش محسوسی داشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو