رسیدگی مقامات دولتی سوریه به وضعیت خبرنگاران مجروح العالم در حلب

يکشنبه 13 بهمن 1398
20:17
رسیدگی مقامات دولتی سوریه به وضعیت خبرنگاران مجروح العالم در حلب عماد عبدالله ساره، وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در گفت وگو با وزیران بهداشت و آموزش عالی سوریه، جویای وضعیت خبرنگاران مجروح العالم و الکوثر شد.

العالم_سوريه

تروریست‌های تکفیری روز یکشنبه سه خودروی حامل خبرنگاران در ریف جنوب غربی حلب در شمال سوریه را هدف قرار دادند.

در حمله خمپاره‌ای تروریست‌ها به خبرنگاران در قلعجیه حومه خان طومان خبرنگاران الکوثر، العالم، قنات سما و التجا و همچنین تصویر بردار العالم مجروح شده اند.

خانم "ضياء قدور" خبرنگار شبكه العالم و همسر ايشان "ابراهیم کحیل" (تصوير بردار) و همچنين "صهيب المصري" خبرنگار الكوثر بر اثر اصابت خمپاره‌ در حین پوشش تحولات میدانی حومه جنوبی حلب مجروح شده اند.

عماد عبدالله ساره در گفت وگو با وزیران بهداشت و آموزش عالی سوریه از آنان درخواست کرد نهایت تلاش خود را در تسریع روند درمانی تا زمان بهبود کامل مجروحان این حمله تروریستی به کار گیرند.

ساره همچنین ضمن اعلام همبستگی با این مجاهدان خط مقدم رسانه های محور مقاومت، تاکید کرد، از هیچگونه تلاشی برای پیگیری روند درمان و بازگشت سلامتی تیم خبری برون مرزی صدا و سیما، دریغ نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند


رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه