پوتین و شاه سعودی تلفنی گفت‌وگو کردند

دوشنبه 14 بهمن 1398
22:00
پوتین و شاه سعودی تلفنی گفت‌وگو کردند
بنا بر اعلام دفتر ریاست‌جمهوری روسیه، پوتین و شاه سعودی امروز در مورد وضعیت بازار نفت تلفنی گفت‌وگو کرده‌اند.

العالم - اروپا

دفتر ریاست‌جمهوری روسیه روز دوشنبه از گفت‌وگوی تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» شاه عربستان سعودی خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، در بیانیه کاخ کرملین عنوان شده است که طرفین در این تماس در خصوص وضعیت کنونی بازار نفت رایزنی کرده‌اند.

دو طرف بر آمادگی خود برای هماهنگی و همکاری بیشتر در چارچوب گروه موسوم به «اوپک پلاس» تأکید دوباره کرده‌اند.

روسیه هرچند عضو سازمان کشورهای تولیدکننده نفت (اوپک) نیست، اما از چند ماه پیش برای تنظیم بازار نفت، به هماهنگی با اوپک روی آورده است. همکاری روسیه و اوپک برای تنظیم بازار، به چارچوب اوپک پلاس معروف شده است.

گفت‌وگوی امروز پوتین و سلمان ساعاتی بعد از آن انجام می‌گیرد که رسانه‌ها گزارش دادند دولت عربستان سعودی احتمالا قصد دارد روزانه تا یک میلیون بشکه از میزان تولید نفت خود بکاهد. این تصمیم با هدف کاستن از آثار منفی ناشی از کاهش تقاضای نفت در بازار به واسطه شیوع ویروس مرگبار «کرونا»، اتخاذ شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد