سازمان ملل: عملیات‌های نظامی هزاران یمنی را آواره کرده است

سه شنبه 15 بهمن 1398
12:16
سازمان ملل: عملیات‌های نظامی هزاران یمنی را آواره کرده است سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که درگیری و عملیات‌های نظامی در چند استان یمن ساکنان این استان‌ها را وادار به ترک خانه‌های خود کرده است.

العالم- یمن

سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که هزاران یمنی در استان‌های صنعاء، مأرب و الجوف در یمن در نتیجه درگیری‌های نظامی بین نیروهای دولت مستعفی یمن و جنبش انصارالله، خانه‌های خود را ترک کرده‌اند.

برنامه جهانی غذا «WFP» وابسته به سازمان ملل اعلام کرد که «خشونت اخیر در یمن باعث شده هزاران نفر خانه و کاشانه خود را ترک کنند و این افراد نیاز مبرم به کمک دارند».

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، در گزارش این سازمان آمده است که طی دو هفته گذشته برنامه جهانی غذا کمک‌های غذایی فوری برای حدود ۲۵۰۰ خانواده که به تازگی از نِهم، مأرب و الجوف آواره شده‌اند، ارسال کرده است.

درگیری‌های نظامی بین نیروهای دولت مستعفی یمن و نیروهای جنبش انصارالله در منطقه نِهم واقع در شرق صنعاء پایتخت یمن و دو استان مأرب و الجوف از ۱۷ ژانویه شدت پیدا کرده است.

جنبش انصارالله شنبه گذشته از اجرای عملیات نظامی موسوم به «البنیان المرصوص» خبر داد.

سرتیپ«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح وابسته به انصارالله اعلام کرد که در عملیات مذکور نیروهای این جنبش بر مناطق وسیعی به مساحت ۲۵۰۰ کیلومتر در استان‌های صنعاء، مأرب و الجوف مسلط شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو