مقتدی صدر: کسی که سلاح علیه عراقی‌ها به دست گرفته، از ما نیست

چهارشنبه 16 بهمن 1398
16:44
مقتدی صدر: کسی که سلاح علیه عراقی‌ها به دست گرفته، از ما نیست رهبر جریان صدر عراق اعلام کرد «کسانی که از خارج دستور می گیرند و خواستار فتنه هستند یا سلاح علیه عراقی‌ها به دست گرفته‌اند، از ما نیستند».

العالم - عراق

«مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق امروز (چهارشنبه) از نیروهای موسوم به «کلاه آبی» خواست با همکاری با نیروهای امنیتی، مسیر را برای شناسایی خرابکاران هموار کنند.

بر اساس گزارش «سومریه»، صدر گفت: فرقی میان طیف‌های مختلف عراق اعم از اسلامی، سکولار، کمونیست، مسلمان، مسیحی، صابئی، شبکی، ایزدی، عربی، کرد، فیلی یا ترکمانی نیست؛ همه ما برای عراق هستیم.

رهبر جریان صدر افزود: تنها کسانی که از خارج دستور می گیرند و خواستار فتنه هستندیا سلاح علیه عراقی‎‌ها به دست گرفته‌اند و با بستن مدارس می‌خواهند جلوی پیشرفت علمی کشور را بگیرند یا دنبال تعطیلی زندگی روزانه مردم هستند از ما نیستند، ما عراقی‌های وطن پرست هستیم.

رهبر جریان صدر هفته جاری نیز از نیروهای موسوم به کلاه آبی‌ها خواست تا با هماهنگی نیروهای امنیتی تلاش کنند تا فعالیت مدارس و ساعات کاری آن‌ها از سر گرفته شود و به کلیه نشانه‌های اعتراضات اخیر، با بازگشت نظم به امور کشور، پایان داده شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: جنگ علیه ایران تاثیر زیادی در تحولات آمریکا داشت


نماینده ارشد دموکرات‌ها: ترامپ باید به جنگ علیه ایران پایان دهد


سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان