تداوم درگیری بین نیروهای شرق و غرب در جنوب پایتخت

يکشنبه 20 بهمن 1398
12:09
تداوم درگیری بین نیروهای شرق و غرب در جنوب پایتخت منابع نظامی لیبی از آغاز مجدد درگیری با استفاده از سلاح سنگین و سبک در چند منطقه جنوب طرابلس پایتخت این کشور خبر دادند.

العالم - لیبی

منابع نظامی لیبی امروز یکشنبه گزارش دادند که از دیشب صدای شلیک با سلاح سنگین و متوسط در منطقه «المشروع» به گوش می‌رسد.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این منابع گزارش داد که هم اکنون درگیری‌ها بین خط ۲ و ۶ و پشت مدرسه الفروسیه و نیز منطقه جزیرة الشریف ادامه دارد.

در همین ارتباط هیأت سازمان ملل در لیبی دیشب روز ۱۸ فوریه (۲۹ بهمن) را به عنوان زمان آغاز دور جدید مذاکرات طرف‌های درگیری لیبی در ژنو اعلام کرد.

در بیانیه سازمان ملل آمده است که طرف‌های درگیر در لیبی در پایان نخستین دور نشست‌های کمیته نظامی مشترک (۵+۵) در ژنو درباره ضرورت احترام به آتش‌بس و تأکید بر حفظ حاکمیت لیبی توافق کردند.

دو طرف همچنین حمایت خود از عملیات مربوط به تبادل اسرا و اجساد کشته‌ها را اعلام کردند.

دو طرف همچنین در این نشست که از دوشنبه گذشته در ژنو آغاز شده است درباره ضرورت تسریع در روند بازگشت آوارگان به منازل خود به خصوص در مناطق درگیری توافق کردند.

لیبی از زمان سرنگونی «معمر قذافی» دیکتاتور سابق این کشور در سال ۲۰۱۱ به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده؛ یکی دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی به نخست وزیری «عبدالله الثنی» و «عقیله صالح» رئیس مجلس نمایندگان آن که خلیفه حفتر نیز از حمایت آن‌ها برخوردار است.

این کشور از بیش از ده ماه پیش به صحنه درگیری بین نیروهای شرق به فرماندهی خلیفه حفتر و نیروهای دولت وفاق ملی به ریاست «فائز السراج» در طرابلس (غرب) تبدیل شده است، حفتر از حمایت‌های مالی و تسلیحاتی امارات و مصر برخوردار است و نیروهای السراج نیز از حمایت‌های قطر و ترکیه برخودارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم