تحلیل روز/

وقتی که نقاب ها کنار می رود و آتش زیر خاکستر شعله ور می شود

يکشنبه 20 بهمن 1398
16:59
وقتی که نقاب ها کنار می رود و آتش زیر خاکستر شعله ور می شود زمانی که ترامپ پس از الحاق قدس به رژیم صهیونیستی به سران عرب طعنه زد و گفت اتفاقی نیفتاده و این داستان بدون هیچ واکنشی پایان یافت ، یاد سخنان گولدامائیر زمان آتش زدن مسجدالاقصی افتادم.

العالم - تحلیل روز

گولدامائیر گفت: شب را با انتظار حمله ارتش کشورهای عربی نخوابیده که البته آنها نیز نیامدند و این داستان فقط با اظهارات و محکوم کردن و انتقاد و نه بیشتر به پایان رسید اما به دنبال آن، انقلاب فلسطین روی داد و معادلات را تغیر داد و خساراتی به اشغالگران زد به گونه ای که مجبورشدند سال 1982 به بیروت حمله کنند اما اشغالگران آن شب را آسوده نخوابیدند و پس از آن شعله مقاومت لبنان برافروخته شد.

از اول تا پایان بندهای معامله ترامپ، می تواند کرانه باختری و نوار غزه و همه منطقه را به انفجار بکشاند و مراکز امنیتی اسرائیل نیز از لحظه اول از آن اطلاع دارند و به همین جهت در سراسر کرانه باختری اعلام آماده باش کامل داده و دو گردان برای حمایت از نیروها اعزام کردند برای وضوح بیشتر باید بگوئیم، اجرای بندهای این معامله محال است مگر با راه افتادن دریایی ازخون که البته تل اویو در صدد آن نیست و جامعه اسرئیل نیز قادر به پذیرش آن نخواهد بود.

چگونه این معامله با بخش مربوط به شهر اشغالی قدس ادامه خواهد یافت در حالی که ما از بیش از یک میلیون و 500 هزار فلسطینی سخن می گوییم که می توانند هر لحظه خود را به این شهر مقدس برسانند و چگونه بند تبادل اراضی و 350هزار فلسطینی پایبند به سرزمینِ خود، ادامه خواهد یافت که با هر گونه عملیات الحاق مقابله خواهند کرد. چگونه بند اسرا اجرا خواهد شد در حالی که 7 هزار اسیر فلسطینی و در پشت آن 7 هزار خانواده فلسطینی در معامله وجود دارد که فرزندانشان تا قیامت در زندان ها باقی خواهند ماند اما بند مربوط به آوارگان که هیچ اشاره ای بدان نشده ، چگونه حق 6 میلیون پناهنده برای بازگشت به سرزمینشان را حفظ خواهد کرد و چگونه آنان ،فرزندان و نوه هایشان از آن خلاص خواهند شد ؟ هریک از بندهای معامله ترامپ بمبی هسته ای است که انفجار آن وقوع جنگی را رقم خواهد زد .

صحنه های درگیری کرانه باختری در هفته گذشته و عملیات فردی و گروهی که در درگیری ها با دست های خالی بدون هیچ چشم داشتی به شهادت رسیدند ، دلیلی برا این است که فلسطینبان به خطرات این معامله پی برده اند.

به راستی ، افتادن نقاب های برخی از نظام های عربی، زشت ترین ویژگی عرب ها اعم از ذلت ، تحقیر و تسلیم شدن آنان و شکاف عمیق میان نظام های عربی و مردمِ به حد انفجار رسیده را به رخ کشید. در این درگیری ها هم چنین می توان قدرت مردمی فلسطین و شعله ور کردن انقلاب مردمی جدید علیرغم بی اعتمادی به رهبران خود را نیز شاهد بود.

فارس الصرفندي

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان