الصباح:

علاوی تا هفته آینده کابینه‌ای به احتمال قوی غیرحزبی را معرفی می‌کند

يکشنبه 20 بهمن 1398
12:57
علاوی تا هفته آینده کابینه‌ای به احتمال قوی غیرحزبی را معرفی می‌کند روزنامه دولتی الصباح عراق به نقل از یک عضو پارلمان این کشور خبر داد کابینه عراق تا 10 روز دیگر تشکیل می‌شود و گروه‌های سیاسی به او برای حذف سهم خواهی های حزبی از روند تشکیل کابینه چراغ سبز دادند.

العالم - عراق

اعضایی از پارلمان عراق گفتند که «محمد توفیق علاوی» بخش اعظم کابینه خود را تشکیل داده و آن را به طور کامل تا اواخر هفته آتی معرفی خواهد کرد.

روزنامه دولتی الصباح عراق به نقل از اعضایی از پارلمان عراق حضور هر وزیری از کابینه مستعفی عادل عبدالمهدی در کابینه جدید عراق را بعید خواند و هشدار داد اگر افراد مشخصی به مامور تشکیل کابینه تحمیل شوند، تجربه دولت مستعفی تکرار خواهد شد.

«حسین عرب» عضو پارلمان عراق در گفت‌وگو با الصباح گفت: «علاوی با همه گروه‌های سیاسی درباره دور ماندن سهم خواهی‌های حزبی از موضوع تشکیل کابینه بحث و گفت‌وگو کرده است و از همین رو به او چراغ سبز داده شده تا هر گونه که مایل است ساختار کابینه خود را مشخص کند».

این عضو پارلمان عراق افزود: «بر اساس پیش بینی‌ها احتمالا کابینه عراق ظرف ده تا پانزده روز معرفی خواهد شد».

عرب گفت: «کابینه آتی عراق از 23 وزیر تشکیل می‌شود که همان تعداد وزرای کابینه مستعفی است و پارلمان اختیار دارد که هر کدام از وزرا را تایید یا اگر شایستگی تصدی مسئولیت سکانداری وزارتخانه محوله به او را ندارد رد صلاحیت کند».

«برهم صالح» رئیس جمهور عراق در یکم فوریه محمد توفیق علاوی را مامور تشکیل کابینه جدید عراق کرد. علاوی قول داده اگر همه خواسته‌های مد نظر معترضان را عملی نکند از منصب نخست‌وزیری عراق کناره‌گیری می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم