لاریجانی: حضور ملت در راهپیمایی باعث قدرت‌گرفتن حرکت انقلاب شد/ انتخابات پرشوری خواهیم داشت

سه شنبه 22 بهمن 1398
13:36
لاریجانی: حضور ملت در راهپیمایی باعث قدرت‌گرفتن حرکت انقلاب شد/ انتخابات پرشوری خواهیم داشت رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکل آمریکا با حرف و منطق حل نمی شود و باید به آنها قدرت نشان داد، گفت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بهترین قدرتی بود که به آمریکا نشان داده شد و آنها باید بدانند که می‌بایست از خواسته های ملت ایران تمکین کنند.

العالم - ایران/سیاسی

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز با حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تهران در جمع خبرنگاران گفت: حضور مردم در راهپیمایی بسیار باشکوه بود و این حضور باعث قدرت بیشتر برای حرکت انقلاب می شود، مخصوصا به آمریکایی ها روشن می گوید مردم به دنبال این هستند که منافع خود را حفظ کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما گرفتار یک دشمن بدخیم هستیم که با حرف و منطق، مشکل آن حل نمی شود، و باید حتما قدرت به آن نشان داد، لذا حضور در راهپیمایی بهترین قدرتی است که می توان به آمریکا نشان داد و آنها نیز بدانند باید نسبت به خواسته های ملت ایران تمکین کنند.

وی افزود: باید دست همه ملت ایران را بوسید چراکه با غیرت در راهپیمایی حضور یافتند و سرمایه بزرگی برای کشورمان ایجاد شد.

لاریجانی در ادامه یک وجه از جمهوریت را حضور مردم در انتخابات دانست و افزود: از آن جایی که هر دو سال یکبار در کشورمان انتخابات داریم، نشان می دهد اهداف امام (ره) در انقلاب که همان آرمانهای جمهوری اسلامی است، ادامه دارد.

رییس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: حضور مردم در انتخابات تکرار خواهد شد و امیدواریم انتخابات پرشوری برگزار شود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت