یک سوم مردم فلسطین موافق مبارزه مسلحانه هستند

چهارشنبه 23 بهمن 1398
08:15
یک سوم مردم فلسطین موافق مبارزه مسلحانه هستند نتیجه یک نظرسنجی جدید نشان می دهد که یک سوم مردم فلسطین با گزینه مبارزه مسلحانه در پاسخ به اعلام توطئه معامله قرن توسط دولت آمریکا موافق هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مرکز پژوهش های سیاسی فلسطین، این نظر سنجی بعد از مصاحبه رو در رو با 1270 نفر به صورت تصادفی در 127 نقطه مسکونی با در صد خطای +/-3%". جمع آوری شده است.

این مرکز در ادامه افزود در این نظر سنجی 84 درصد موافق لغو به رسمیت شناختن دولت رژیم صهیونیستی، 77 درصد موافق توقف همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی و 69 درصد موافق لغو پیمان سازشکارانه اوسلو هستند.

به گفته این مرکز برای اولین بار بعد از انعقاد پیمان سازشکارانه اوسلو، نظریه راه حل دو کشور فلسطینی – اسرائیلی در میان ساکنان فلسطین اشغالی شاهد کاهش چشمگیری بوده است.

گفتنی است بر اساس پیمان سازشکارانه اوسلو مبارزه مسلحانه سازمان آزادی بخش فلسطین در کرانه باختری به حالت تعلیق درآمد و گروهای مسلح از آن زمان تا کنون حق مبارزه مسلحانه در سرزمین های اشغالی را ندارند گرچه گروههای مقاومت به این مسئله پایبند نبوده و مبارزه را به صورت مخفیانه ادامه می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد