اردوغان وارد اسلام‌آباد شد/ ترکیه به‌دنبال افزایش مناسبات تجاری با پاکستان

پنج‌شنبه 24 بهمن 1398
16:47
اردوغان وارد اسلام‌آباد شد/ ترکیه به‌دنبال افزایش مناسبات تجاری با پاکستان رییس جمهور ترکیه در سفری دو روزه وارد اسلام‌آباد شد و مورد استقبال رسمی عمران خان نخست وزیر پاکستان قرار گرفت.

العالم-تركيه

«رجب طیب اردوغان» در بدو ورود به فرودگاه نورخان اسلام‌آباد مورد استقبال رسمی عمران خان قرار گرفت و قرار است در مجلس پاکستان نشان گارد افتخاری به وی اعطاء شود.

بر اساس اعلام رسانه‌های پاکستان، اردوغان و عمران خان یک نشست خبری مشترک خواهند داشت و پس از آن نیز ششمین جلسه شورای همکاری استراتژیک سطح عالی پاکستان و ترکیه به منظور افزایش سطح همکاری‌ها را برگزار خواهند کرد.

همچنین قرار است تعدادی تفاهم‌نامه‌های مهم نیز در طول این سفر به امضای طرفین برسد. رییس‌جمهور ترکیه همچنین در پارلمان پاکستان سخنرانی خواهد کرد.

گفته می‌شود که سفر اردوغان به اسلام‌آباد نقطه عطف مهم دیگری در تعمیق و گسترش هرچه بیشتر مشارکت راهبردی ترکیه و پاکستان است.

پیش از این مصطفی یورداکول سفیر ترکیه در پاکستان، سفر اردوغان به اسلام‌آباد را یک واقعه تاریخی و قدمی بزرگ در جهت روابط دو جانبه بین دو کشور برادر خوانده بود.

به گفته وی، کریدور اقتصادی چین و پاکستان رو به اتمام است و ترکیه علاقه دارد بخشی از مناطق ویژه اقتصادی باشد که طبق این پروژه ایجاد می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت