موضع یک‌جانبه ناتو درباره عملیات ارتش سوریه در ادلب

پنج‌شنبه 24 بهمن 1398
21:38
موضع یک‌جانبه ناتو درباره عملیات ارتش سوریه در ادلب دبیرکل ناتو خواستار توقف عملیات ارتش سوریه علیه تروریست‎ها در استان ادلب شده است.

العالم- سوریه

به گزارش العالم به نقل از روسیا الیوم، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو، امروز- پنجشنبه- طی کنفرانسی مطبوعاتی در حاشیه نشست وزیران خارجه کشورهای عضو این نهاد نظامی گفت: «ما از نظام سوریه، می‎خواهیم به حملاتش در ادلب پایان دهد.»

استولتنبرگ از دولت سوریه همچنین خواست مذاکرات، تحت نظارت سازمان ملل، را برای دستیابی به راه‎حل‎های مسالمت‎آمیز برای پایان دادن به درگیری‎ها را آغاز کند.

ترکیه، به عنوان کشور عضو ناتو، که مناطقی در شمال سوریه را اشغال کرده، ارتش سوریه را متهم می‎کند که اهداف و مواضع نظامی ترکیه در ادلب را هدف حملات قرار داده است.

از سوی دیگر، پس از پیشروی‎های گسترده ارتش سوریه و همپیمانانش در حومه ادلب و حلب، آنکارا دمشق را به اقدام نظامی تهدید کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری


دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی» +فیلم