روایت واشنگتن‌پست از هراس نظامیان آمریکایی بعد از ترور شهید سلیمانی

پنج‌شنبه 24 بهمن 1398
22:15
روایت واشنگتن‌پست از هراس نظامیان آمریکایی بعد از ترور شهید سلیمانی یک رسانه آمریکایی در گزارشی به هراس در میان نظامیان این کشور بعد از ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخته است.

العالم-آمریکا

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته ملوان‌های آمریکایی گفته‌اند بعد از ترور سردار سلیمانی، سطح تهدید به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

واشنگتن‌پست نوشته ناخدای ناو جنگی «یو‌اس‌اس نورماندی» ساعاتی بعد از عملیات آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به اطلاع سرنشینان این ناو رسانده که آمریکا قدرتمندترین فرمانده نظامی ایران را با یک حمله پهپادی ترور کرده است.

«کریستوفر استون»، فرمانده نورماندی گفته مشخص نیست ایران چه واکنشی به این اتفاق نشان خواهد داد، اما لازم است که نورماندی برای هر رویدادی آماده باشد.

واشنگتن‌پست نوشته، استون به خاطر می‌آورد که به خدمه کشتی گفت: «ما باید آماده اقدام نظامی مستقیم باشیم.»

با این هشدار و افزایش سطح تهدید، ملوان‌ها در وضعیت آماده‌باش برای جنگ قرار گرفتند. اقدامات احتیاطی جدیدی در نورماندی به کار گرفته شد، از جمله خط اینترنت که این ملوان‌ها از آن برای برقراری ارتباط با خانواده‌هایشان استفاده می‌کردند قطع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم