روایت واشنگتن‌پست از هراس نظامیان آمریکایی بعد از ترور شهید سلیمانی

پنج‌شنبه 24 بهمن 1398
22:15
روایت واشنگتن‌پست از هراس نظامیان آمریکایی بعد از ترور شهید سلیمانی یک رسانه آمریکایی در گزارشی به هراس در میان نظامیان این کشور بعد از ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخته است.

العالم-آمریکا

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته ملوان‌های آمریکایی گفته‌اند بعد از ترور سردار سلیمانی، سطح تهدید به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

واشنگتن‌پست نوشته ناخدای ناو جنگی «یو‌اس‌اس نورماندی» ساعاتی بعد از عملیات آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به اطلاع سرنشینان این ناو رسانده که آمریکا قدرتمندترین فرمانده نظامی ایران را با یک حمله پهپادی ترور کرده است.

«کریستوفر استون»، فرمانده نورماندی گفته مشخص نیست ایران چه واکنشی به این اتفاق نشان خواهد داد، اما لازم است که نورماندی برای هر رویدادی آماده باشد.

واشنگتن‌پست نوشته، استون به خاطر می‌آورد که به خدمه کشتی گفت: «ما باید آماده اقدام نظامی مستقیم باشیم.»

با این هشدار و افزایش سطح تهدید، ملوان‌ها در وضعیت آماده‌باش برای جنگ قرار گرفتند. اقدامات احتیاطی جدیدی در نورماندی به کار گرفته شد، از جمله خط اینترنت که این ملوان‌ها از آن برای برقراری ارتباط با خانواده‌هایشان استفاده می‌کردند قطع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد