وزیر دادگستری آمریکا: توئیت های ترامپ مایه دردسر است

جمعه 25 بهمن 1398
05:02
وزیر دادگستری آمریکا: توئیت های ترامپ مایه دردسر است وزیر دادگستری آمریکا ضمن انتقاد از استفاده زیاد ترامپ از توئیتر و اظهار نظر وی درباره پرونده های قضایی گفت که توئیت های رئیس جمهور این کشور مایه دردسر است و مزاحم کارش می شود.

العالم-آمریکا

«ویلیام بار» وزیر دادگستری آمریکا پنجشنبه شب از توئیت های بیش از اندازه دونالد ترامپ انتقاد کرد و آن را مزاحم کار خود دانست.

ویلیام بار خواستار توقف توئیت های ترامپ درباره پرونده ها و دادستان های آمریکا شد و گفت که رشته توئیت های رئیس جمهور آمریکا در کار قضایی وی خلل ایجاد می کند.

وزیر دادگستری آمریکا که با شبکه خبری «ایبی‌سی نیوز» گفت وگو می کرد، افزود: زورگویی را از هیچ کس قبول نمی کنم و تحت تاثیر آن قرار نمی گیرم.

وی با اشاره به توئیت های ترامپ درباره پرونده قضایی «راجر استون» دوست صمیمی ترامپ و مشاور ستاد انتخابی و اتهامات وارده به وی درباره «جلوگیری از اجرای عدالت» و «دروغگویی» گفت که حمله ترامپ به تیم حقوقی و قضایی پرونده استون به نظام قضایی امریکا ضربه می زند.

مسئولان دستگاه قضایی آمریکا اخیرا محکومیت 7 تا 9 سال زندان را برای استون در نظر گرفته اند که این مساله با واکنش ترامپ مواجه شد و با انتشار توئیتی آن را «ناعادلانه» خواند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اولین طلای ایران در بازی‌های جهانی عشایری؛ قیطاسی قهرمان شد


قالیباف: ایران و مقاومت در یک مسیر جوهری علیه استکبار قرار دارند


افزایش شمار شهدای غزه و وخیم‌تر شدن بحران انسانی در نتیجه ادامه حملات رژیم اشغالگر + ویدئو


بیانیه وزارت خارجه درباره حمله دشمن آمریکایی به یک جشن عروسی در کوهستک


سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن ادعاهای حقوق بشری و دمکراسی است


راهبرد جدید ایران بنیان‌تان را درهم خواهد شکست


حمله موشکی ایران به پایگاههای نظامی امریکایی در اربیل عراق


پایگاه تفنگداران آمریکائی در اردن هدف موشکی ایران قرار گرفت


پیگیری جنایت جدید آمریکا در مراجع بین المللی


۷۸ سال مقاومت فلسطینیان برای زمین و زیتون؛ اشغالگران درختان را پیش از برداشت محصول ریشه‌کن می‌کنند