تظاهرات فلسطینی‌ها در غزه علیه معامله ترامپ

جمعه 25 بهمن 1398
19:03
تظاهرات فلسطینی‌ها در غزه علیه معامله ترامپ ساکنان نوار غزه در ادامه اعتراضات خود به معامله ترامپ، دست به راهپیمایی و تظاهرات ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی زدند.

العالم - فلسطین اشغالی

هزاران نفر از مردم فلسطین در نوار غزه در اعتراض به طرح سازش تحمیلی آمریکا موسوم به معامله قرن دست به راهپیمایی و تظاهرات زدند.

به گزارش وب‌سایت خبری «الشرق» فلسطین، خیل عظیمی از اهالی نوار غزه در این تظاهرات که به ابتکار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برگزار شد، مشارکت داشتند. در این تظاهرات همچنین رهبران ارشد این جنبش نیز شرکت داشته‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا هشتم بهمن طی نشستی در کاخ سفید به همراه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از طرح معامله قرن خود که مدعی است برای پایان دادن به منازعه فلسطینیان و صهیونیست‌ها است، رونمایی کرد.

در این طرح تحمیلی، شهر قدس به کلی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، به این رژیم واگذار شده و مقرر گردیده که تنها بخش‌هایی از شرق این شهر به دولت فلسطین واگذار شود. این طرح تحمیلی آمریکا اعتراض بسیاری از کشورهای جهان را در پی داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد