چاووش‌ اوغلو: تحریم‌های ایران به نتیجه نمی‌رسد

شنبه 26 بهمن 1398
19:06
چاووش‌ اوغلو: تحریم‌های ایران به نتیجه نمی‌رسد
وزیر خارجه ترکیه در سخنانی در اجلاس امنیتی مونیخ گفت این کشور در تلاش است تا آمریکا را قانع کند که تحریم ایران نتیجه‌بخش نخواهد بود.

العالم - ترکیه

«مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه در سخنانی در نشست امنیتی مونیخ در آلمان به بحران میان ایران و آمریکا، بحران قطر، سوریه و لیبی پرداخت.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، او گفت: «در مبنا با تحریم مشکل داریم، هر نوع تحریمی از جمله تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه. اکنون هم در تلاشیم تا ایالات متحده را قانع کنیم که با تحریم راه به جایی نمی‌برد.»

چاووش اوغلو تأکید کرد: «تصور می‌کنم تحریم‌های ایران به نتیجه نمی‌رسد، بلکه باید تعامل بیشتری صورت گیرد.»

او افزود: «فکر می‌کنم ترامپ برای دیدار با ایرانی‌ها آماده است. به این خاطر که او آبه را به تهران فرستاد و می‌خواست در پاریس با ظریف دیدار کند.»

وزیر خارجه ترکیه سپس گفت که یک معضل وجود دارد، آن هم این است که ترامپ می‌خواهد دیدار بدون پیش‌شرط باشد، اما ایران با این مخالف است و خواهان رفع تحریم‌ها است.

چاووش اوغلو در ادامه مدعی شد: «فکر می‌کنم اگر آن‌ها بتوانند بر سر رفع بخشی از تحریم‌ها توافق کنند، امکان انجام این دیدار وجود دارد.»

او در بخش دیگری از سخنان خود به بحران میان قطر و کشورهای محور سعودی پرداخت و گفت که امنیت و ثبات در میان کشورهای عربی خلیج فارس، امنیت ترکیه محسوب می‌شود.

چاووش اوغلو با کنایه به کشورهای محاصره کننده قطر افزود: برخی کشورهای خلیج [فارس] گمان می‌کنند که می‌توانند کشورها و سازمان‌ها را با پول بخرند.

وزیر خارجه ترکیه در خصوص بحران لیبی نیز گفت آنکارا به همکاری با دولت وفاق ملی لیبی که آن را «دولت قانونی» نامید، ادامه می‌دهد و «خلیفه حفتر» یک جنگ‌طلب است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود