افراد مسلح در نیجریه ۳۰ نفر را کشتند

يکشنبه 27 بهمن 1398
04:26
افراد مسلح در نیجریه ۳۰ نفر را کشتند پلیس نیجریه اعلام کرد که افراد مسلح با حمله به دو روستا در شمال غرب این کشور دستکم ۳۰ را کشتند.

العالم - آفریقا

به گزارش بامداد یکشنبه رویترز، افراد مسلح در این حمله ۹ روستایی را به ضرب گلوله به قتل رسانده و ۲۱ نفر دیگر را زنده در آتش سوزاندند.

پلیس نیجریه اشاره مشخصی به هویت افراد مسلح نکرده است اما مقام‌های این کشور، چنین جنایاتی را به گروه‌های تبهکاری نسبت می‌دهند که دست به غارت و آدم‌ربایی می‌زنند.

تروریست‌های بوکوحرام سه‌شنبه گذشته با آتش زدن یک اقامتگاه مسافران در شمال نیجریه ۳۰ تن از جمله یک زن باردار و کودک را به کام مرگ فرستادند.

شبه نظامیان بوکوحرام در همان روز خودروی حامل مواد غذایی کاروان مسافران را در مسیر بازار آتش زدند. در تصاویر منتشر شده از این آتش سوزی، اجساد سوخته نیز دیده می‌شود.

شبه‌نظامیان تروریست بوکوحرام وابسته به القاعده از سال ۲۰۰۹ تاکنون حملات بیرحمانه فراوانی در نیجریه انجام داده‌اند.

در ۱۰ سال اخیر و در پی حملات شبه‌نظامیان بوکوحرام ۳۵ هزار نفر کشته، دو میلیون نفر آواره و بی‌خانمان و صدها نفر ربوده و ناپدید شده‌اند.

دولت نیجریه بارها از شکست و نابودی بوکوحرام سخن گفته اما این گروه‌های شبه‌نظامی دست به اقدامات تروریستی می‌زند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم