هند پیشنهاد سازمان ملل برای میانجی گری در باره کشمیر را رد کرد

دوشنبه 28 بهمن 1398
10:41
هند پیشنهاد سازمان ملل برای میانجی گری در باره کشمیر را رد کرد وزارت امور خارجه هند در واکنش به اظهارات روز گذشته آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد در پاکستان در خصوص کشمیر اعلام کرد: هیچ نقش یا چشم اندازی برای میانجی گری طرف سوم در ارتباط با مساله کشمیر وجود ندارد.

العالم ـ آسیا

شبکه خبری "ایندیا تودی" روز دوشنبه به نقل از راویش کومار سخنگوی وزارت امور خارجه هند گزارش داد: منطقه کشمیر بخش جدایی ناپذیر هند می باشد و این واقعیت تغییر نخواهد کرد و مساله ای که باید مورد توجه قرار گیرد، اشغال غیر قانونی و اجباری کشمیر توسط پاکستان است.

وی افزود: سایر مسایل به صورت دوجانبه مورد بررسی قرار خواهند گرفت. هیچ نقشی برای میانجی گری طرف سوم در این مورد وجود ندارد.

دبیرکل سازمان ملل روز گذشته با ابراز نگرانی از تشدید تنش‌های پاکستان و هند طی یک سال گذشته، از طرفین خواست تا با حداکثر خویشتنداری، دیپلماسی و مذاکره را برای حل اختلافات مقدم بشمارند.

آنتونیو گوترش به مناقشه کشمیر و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل با موضوع کمک به حل این مساله در شبه‌قاره اشاره کرد و گفت حقوق بشر باید در کشمیر حفظ شود.

گوترش افزود: حاضر است ظرفیت‌های خود برای پادرمیانی بین پاکستان و هند در صورت خواست طرفین، به کار گیرد.

هند پیش از این نیز با پیشنهاد میانجیگری سازمان ملل در مساله کشمیر دخالت کرده بود.

هند به شدت با جهانی شدن مساله کشمیر مخالف است و نقش هیچ کشور یا سازمان سومی را برای حل این مساله نمی پذیرد.

برخلاف هند، پاکستان با ورود سایر کشورها جهت حل مساله کشمیر مخالفت نمی کند و تاکنون چندین بار در مجامع بین المللی مساله کشمیر را مطرح کرده و خواستار میانجی گری کشورها شده است.

بر اساس توافق شیملا که در سال ۱۹۷۲ میان هند و پاکستان امضا شده است، دهلی نو خواهان حل مساله کشمیر به صورت دوجانبه شده است و با دخالت هر کشور سوم مخالفت کرده است.

هند پیش از این نیز با پیشنهادات میانجی گری آمریکا، ترکیه و سازمان ملل برای حل مساله کشمیر مخالفت کرده است. بخشی از کشمیر درخاک هند و بخشی دیگر درخاک پاکستان قراردارد. هر دو کشور ادعای مالکیت بر تمام کشمیر را دارند و همین موضوع یکی ازعلل اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاکستان از هند در سال ۱۹۴۷میلادی تاکنون است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد