جنرال موتورز از استرالیا ، نیوزیلند و تایلند خارج می‌شود

دوشنبه 28 بهمن 1398
17:09
جنرال موتورز از استرالیا ، نیوزیلند و تایلند خارج می‌شود شرکت آمریکایی جنرال موتورز در چارچوب راهبرد خروج از بازارهای با سود ناکافی تصمیم دارد از استرالیا، نیوزیلند و تایلند خارج شود.

العالم ـ آمریکا

به گزارش آسوشیتدپرس، این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که قصد دارد عملیات طراحی و مهندسی و همچنین فروش برند تاریخی "هولدن" را در استرالیا و نیوزیلند در سال 2021 کاهش دهد . جنرال موتورز همچنین قصد دارد کارخانه "رایونگ" خود را در تایلند به شرکت "گریت‌وال موتورز" چین بفروشد و همچنین برند شورولت را تا پایان سال جاری از تایلند خارج سازد.

"کارن اندروز" وزیر صنایع استرالیا در واکنش به این موضوع گفته که این تصمیم را بسیار ناامید کننده دانست و ابراز تاسف کرد که حدود 500 نفر شغل خود را از دست خواهند داد. وی همچنین از این مساله ابراز ناخشنودی کرد که این شرکت پس از اتخاذ تصمیم نهایی دولت استرالیا را آگاه کرده است.

برخی مقامات اتحادیه‌های کارگری و تولیدی استرالیا نیز از این تصمیم شرکت جنرال موتورز ابراز ناخرسندی کردند. جنرال موتورز 828 پرسنل (کارگر و کارمند) در استرالیا و نیوزیلند و یک هزار و 500 پرسنل در تایلند دارد.

این درحالی است که فروش کارخانه جنرال موتورز در رایونگ تایلند در جنوب بانگوک ممکن است برای کارگران در آنجا خبر خوبی باشد. شرکت چینی گریت‌وال موتورز که سازنده خودروهای اسپورت (SUV) و خودروهای پیکاپ است اعلام کرد که قصد خرید این کارخانه را دارد و می‌خواهد فعالیت‌های خود را در جنوب شرقی آسیا توسعه دهد و از این کارخانه در تایلند به عنوان پایه توسعه کار خود استفاده کند.

جنرال موتورز در یک سال گذشته با مشکلات و دشواری در آسیا رو به رو بوده است. عملیات بین‌المللی این شرکت که شامل کشور چین می‌شود سال گذشته 200 میلیون دلار زیان دید.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت


بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است


سرلشکر عبداللهی: قوای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت به هر تهدیدی پاسخ ویرانگر می‌دهند


خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری آزاد شد