شرمن: کشتن سلیمانی توسط دولت ترامپ اقدامی پرخطر بود 

دوشنبه 28 بهمن 1398
21:28
شرمن: کشتن سلیمانی توسط دولت ترامپ اقدامی پرخطر بود  وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه آمریکا در دولت باراک اوباما با انتقاد از شهادت سردار شهید سلیمانی توسط دولت ترامپ گفت: این کار اقدامی خطرناک بود که می‌توانست آمریکا و ایران را در آستانه جنگ قرار دهد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش تارنمای هرالد تریبیون، وندی شرمن یکی از اعضای تیم مذاکره‌کننده توافق هسته‌ای آمریکا با ایران در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما در کنفرانسی در فلوریدا گفت: حمله موشکی ترامپ که منجر به کشته شدنت ژنرال سلیمانی در عراق شد، می‌تواند مانع نفوذ ایران در منطقه شود اما با این وجود ان حمله یک اقدام خطرآمیز بود.

شرمن افزود: من فکر می‌کنم که ترامپ با این اقدام دست به ریسک خطرناکی زده است.

شرمن همچنین با استقبال از توافق آمریکا با طالبان بعد از ۱۸ سال جنگ بی‌پایان گفت: این یک قدم خوب و مفید است.

در حالی که شرمن نگرانی‌های زیادی در مورد رویکرد ترامپ به وزارت امور خارجه و سیاست خارجی دارد، افزود: من از این که ایالات متحده با طالبان به آتش بس رسیده‌اند، استقبال می‌کنم.

عبدالله عبدالله رییس اجرایی حکومت افغانستان امروز (دوشنبه) از نهایی شدن توافقنامه صلح بین طالبان و آمریکا خبر داد و از این توافقنامه به عنوان فرصتی برای اثبات اراده طرف مقابل برای برقراری صلح یاد کرد.

وی گفت: توافقنامه صلح بین طالبان و آمریکا نهایی شد و امضای آن مبتنی بر کاهش یک هفته‌ای خشونت و تداوم این روند است.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس جمعه گذشته به نقل از یک مقام ارشد دولت "دونالد ترامپ" اعلام کرد، مذاکره‌کنندگان آمریکا و طالبان بر سر آتش‌ بس موقت بین نیروهای دو طرف در افغانستان به توافق رسیدند. این توافق بزودی اجرایی می‌شود و می‌تواند به خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان منتهی شود.
به گفته این مقام آمریکایی، پس از اجرای توافقنامه کاهش یک هفته‌ای خشونت در افغانستان، مذاکرات صلح با حضور همه طرف‌های افغان برگزار می‌شود. این مذاکرات بسیار مفصل است و همه طرف‌های افغان، از جمله نیروهای مسلح افغانستان، در آن حضور خواهند داشت.

"زلمی خلیلزاد"، نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان نیز یکشنبه در توئیتی با اشاره به توافقنامه کاهش خشونت بین آمریکا و طالبان، تاکید کرد، موفقیت روند صلح افغانستان قابل تضمین نیست.

0% ...

آخرین اخبار

نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم