طعنه عضو پارلمان اردن:‌

ایوانکا ترامپ قبل از ما قانون کار اردن را اصلاح کرد

سه شنبه 29 بهمن 1398
12:40
ایوانکا ترامپ قبل از ما قانون کار اردن را اصلاح کرد یکی از اعضای پارلمان اردن در توییتی با اشاره به اظهارات اخیر دختر رئیس‌جمهور آمریکا،‌ از دخالت او در امور کشورش انتقاد کرد.

العالم - اردن

خانم «دیما طهبوب» عضو پارلمان اردن، روز دوشنبه، در توییتی با اشاره به اظهارات اخیر ایوانکا ترامپ دختر رئیس‌جمهور آمریکا، با لحنی کنایه‌آمیز گفت که ایوانکا ترامپ، پیش از ما قانون کار را اصلاح کرده است.

عضو پارلمان اردن در این توییتش نوشت:‌ «ایوانکا ترامپ تصمیم گرفته است پیش از کمیسیون کار و شورای نمایندگان، قانون کار را اصلاح کند. [ایوانکا] گفت که محدودیت کار شبانه برای زنان را لغو کردیم این در حالی است که این قانون همچنان در کمیسیون در حال بررسی است و تا [بدین لحظه] برای به رای گذاشته شدن به مجلس ارائه نشده است».

دیما طهبوب در ادامه با تمسخر ایوانکا ترامپ نوشت «بگذارید با او ارتباط برقرار کنیم تا او ما را در جریان دیگر قانون‌ها نیز قرار دهد».

این اظهارات پس از آن مطرح شده که ایوانکا ترامپ دختر رئیس‌جمهور آمریکا، طی اظهاراتی در نشست جهانی زنان که در شهر دبی برگزار شد، تلاش پنج کشور عربی در راستای اصلاح قوانین مربوط به زنان را ستود.

کشورهایی که ایوانکا ترامپ از آنها نام برد عبارتند از «عربستان سعودی، بحرین، اردن، مغرب و تونس».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند